G4Media.ro

Universitatea din București organizează referendum pentru a decide felul cum va fi…

Universitatea din București organizează referendum pentru a decide felul cum va fi ales rectorul pentru următorul mandat: prin concurs public sau alegeri generale

Comunitatea Universității din București este chemată la vot, în data de 10 mai, pentru a decide astfel modul cum îl va desemna pe rectorul instituției de învățământ superior pentru mandatul 2023-2027. Opțiunile sunt, conform legislației în vigoare, concursul public sau alegerile generale, scrie Edupedu.ro.

Potrivit anunțului, prin acest referendum “sunt declanșate astfel alegerile pentru toate structurile de conducere ale Universității din București, la nivelul rectoratului, facultăților și departamentelor, pentru mandatul 2023-2027”.

Pot vota toate cadrele didactice și de cercetare titulare din cadrul Universității, alături de toți reprezentanții studenților în Senatul UB și în Consiliile facultăților. Votul are loc în trei secții, între orele 8 și 20 ale zilei de 10 mai.

Citește articolul complet pe Edupedu.ro.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. „Universitatea din București organizează referendum pentru a decide felul cum va fi ales rectorul pentru următorul mandat: prin concurs public sau alegeri generale”. Mai bine sa nu fie ales ci numit de ES Dna Ministru al Legilor Învatamântului, Idocatiei, etc. etc. cu aprobarea ES Profesorele suprem si über Alles (avea Heinrich Mann un romann cu un profesore în titlu) (Noi suntem profesori / Si examinatori / A toate stiutori / Si-a tot cunoscatori / In orice directiuni / Dam fara discutiuni / Dovada unei vaste eruditiuni !!!!).