G4Media.ro

Universitatea de Medicină „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca oferă personalului medical suport psihologic,…

Universitatea de Medicină „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca oferă personalului medical suport psihologic, în contextul pandemiei COVID-19

“În această perioadă în care contribuția fiecăruia dintre noi este importantă pentru depășirea situației generate de pandemia COVID-19, Universitatea de Medicină și Farmacie ‘Iuliu Hațieganu’ Cluj-Napoca sprijină personalul medical şi prin specialiștii săi din cadrul Centrului de Consiliere Psihologică”, anunță rectorul instituției de învățământ superior, Anca Dana Buzoianu.

Echipa este formată din cadre didactice ale universității, profesioniști în domeniul sănătății mintale, care lucrează în cadrul Centrului de Consiliere Psihologică, ori colaborează pe bază de voluntariat, şi este disponibilă de luni până duminică în intervalul orar 8:00-20:00, informează UMF Cluj-Napoca, într-un comunicat remis Edupedu.ro.

Personalul din sănătate care doreşte suport ori consiliere psihologică poate lua legătura cu specialiștii universităţii la adresa de e-mail suportpsihologic@umfcluj.ro. Beneficiarii vor fi contactaţi pentru programarea ședințelor de consiliere în termen de maximum 12 ore.

Pentru situaţii urgente, membrii echipei pot fi contactaţi şi telefonic. Toate informaţiile sunt disponibile pe site-ul universităţii www.umfcluj.ro.

Pentru situațiile urgente survenite în intervalul orar 20:00-7:00, se poate apela gratuit linia Tel Verde 0800.801.200.

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Iar G4 ne oferă măști la preț de 7 lei/ buc.!!!!!!!!!!!!
    HUO!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.