G4Media.ro

Ungaria trece în premieră de 3.000 de cazuri de covid într-o singură…

Ungaria trece în premieră de 3.000 de cazuri de covid într-o singură zi

Ungaria a înregistrat în ultimele 24 de ore 3.149 de noi cazuri de infectare cu coronavirus și 35 de decese, transmite presa locală. Este un nou record de infectări și pentru prima oară când țara depășește pragul zilnic de 3.000 de noi infectări.

Numărul total de cazuri de infectare a ajuns la 59.247, iar numărul de decese la 1.425. Zona cea mai afectată este capitala Budapesta.

Ungaria are o populație estimată la 10 milioane de locuitori.

Întreaga Europă de Est se confruntă cu un nou val de infecții cu coronavirus, cu cifre mult mai mari decât în primăvară.

Foto: Budapesta / Pixabay

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Lasă c-au fost la meci zilele astea, nu știu care derby cu 18.000 pe un stadion. Darwin awards, la concurență cu românii care se bulucesc la moaște.

  2. Macar ei stiu sa gestioneze pandemia prin faptul ca sistemul medical e brici, pregatit din timp.

    • Bine zis brici. Populatia e exact de doua ori mai mica. Asta se traduce in cifre daca Romania ar avea situatia Ungariei 6300 infectari (aici ne bat ca noi inca nu avem 5500 dar vine zdranganel Bitmind in ajutor) 70 de morti (cam egali) Sistemele medicale par a fi foarte foarte apropiate ca performanta cu tot briciul maghiar 🙂

    • Titirezule, cand va avea Romania 10 mii de paturi pregatite in prima transa, cand va avea 20 mii de aparate de ventilare in depozite, cand va atinge rata deceselor Covid din Ungaria, cand va atinge nivelul calitativ al actui medical din tara vecina, cand va produce si ea Remdesivir, etc., etc., no atunci si ea va fi brici.
      Pana atunci vezi situatia de azi la Ploiesti, Sibiu, etc., etc. 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.