G4Media.ro

Un serial despre viaţa actriţei Brigitte Bardot, în curând pe France 2/…

Un serial despre viaţa actriţei Brigitte Bardot, în curând pe France 2/ Regizoarea filmului: „Mi-a răspuns foarte amabil că vrea să fie lăsată în pace şi că are încredere în noi”/ Cine va juca rolul fostului sex-simbol planetar

Actriţa franceză Brigitte Bardot, o legendă a ecranului şi un fost sex-simbol planetar, va fi eroina unui serial care povesteşte o parte din viaţa sa şi care va fi difuzat în curând pe postul de televiziune France 2, informează AFP, citată de Agerpres.

Prezentată sâmbătă în cadrul festivalului Series Mania de la Lille, această producţie în şase episoade de 52 de minute se intitulează pur şi simplu „Bardot”, iar data difuzării sale nu a fost încă anunţată.

Julia de Nunez, o actriţă necunoscută în vârstă de 22 de ani, este cea care va avea dificila sarcină de a o interpreta pe vedetă.

„Întotdeauna mi s-a părut că semăn cu ea”, a declarat tânăra actriţă presei la sfârşitul lunii ianuarie, la prezentarea serialului.

Cu o regie şi un scenariu semnate de Daniele Thompson şi de fiul ei, Christopher, serialul se concentrează asupra a 10 ani din viaţa vedetei: de la prima ei distribuire într-un film în 1950 până în 1960, după ce a cunoscut succesul mondial cu rolul din „Et Dieu… crea la femme” (1956).

„Nu este un film biografic, nu-mi place acest cuvânt. Este o felie de viaţă pe care am abordat-o”, a explicat Daniele Thompson.

În decembrie Bardot, care va împlini anul acesta 89 de ani, declarase pentru JDD că nici măcar nu era la curent cu acest proiect. „Nu-mi pasă: singurul lucru care contează este viaţa mea reală, cu mine în ea, nu filmele biografice stupide!”, declarase vedeta, cu francheţea sa obişnuită.

Pe de altă parte, Daniele Thompson susţine i-a scris actriţei pentru a o informa „despre această aventură”: „Mi-a răspuns foarte amabil că vrea să fie lăsată în pace şi că are încredere în noi”.

În distribuţia serialului regăsim atât tinere speranţe – printre care Victor Belmondo (nepotul lui Jean-Paul) în rolul lui Roger Vadim sau Oscar Lesage în cel al soţului lui BB, Jacques Charrier – cât şi actori consacraţi, precum Geraldine Pailhas, Hippolyte Girardot (părinţii lui Bardot) sau Yvan Attal (producătorul Raoul Levy).

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...