G4Media.ro

Un român de 20 de ani a ajuns unul din cei mai…

Un român de 20 de ani a ajuns unul din cei mai bogați tineri antreprenori din Silicon Valley

Sebastian Dobrincu s-a născut în București, iar la vârsta de 7 ani deja învăța inginerie de software, scrie revista Forbes. Într-un articol dedicat tânărului român ajuns printre cei mai bogați antreprenori din Silicon Valley, publicația notează că toată copilăria acesta a fost pasionat de dezvoltarea de software și de tehnologie digitală. La 17 ani a fondat Storyheap, o platformă care ajută brandurile, influencerii și companiile să își dezvolte prezența și vizibilitatea pe platformele de social media cu ajutorul unor mecanisme de analiză a datelor statistice. De mecanismele dezvoltate de el s-au folosit Spotify, Facebook și TikTok, relatează Forbes.

Citește articolul integral pe Edupedu.ro

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Felicitari tuturor guvernelor Romaniei care de la revolutie incoace ne gonesc din tara noastra si ajungem sa ne facem cariere si sa platim taxe prin strainj

 2. Și eu sunt unul dintre ei, plecat de 9 ani din ţară. … Am ajuns să fiu mai respectat în Germania, ţară cu o populație „rece”, decât în România. De ce? Corupția este ca un cancer care se instalează încet dar sigur la toate departamentele statului și de care nu ai cum sa scapi chiar dacă lucrezi în domeniul privat. In România actuală sunt respectați mai mult escrocii datorită corupției pt ca ei fac jocurile. Nu poți să câștigi o licitație publică fără să nu dai șpagă celor de la putere. Să sperăm că voturile noastre, ale celor din diasporă vor pune ţara pe un făgaș mai bun. Vorba bunicului meu, cu Dumnezeu înainte!

 3. Titlu greșit, trebuia să zică „Un fost român…”. Că gata, a fost, nu-l mai întorci, p-ăsta nu-l aduce Dragnea înapoi cu 10 mii de euro sau cât naiba vrea să le dea.

  Iar pentru toți proștii care insistă ca românii care s-au ajuns pe-afară să plătească statului român care i-a „format”, care a „investit” în ei… Na, sugeți-o p-asta, că p-ăsta nu l-a format nici naiba, s-a format singur. Nici n-a terminat liceul și vă cumpără pe toți, sărakilor.

 4. Câte promisiuni, câte comentarii, cata nesimțire. Cine-i mai crede pe excrocii ăștia!!!?

 5. Nu mai distribuiți story despre aiurea. La 17 ani nu ai cum sa stii nicici macar unde este diferenta.intre 8088 si 8886 ! Iar de aici cum lucreaza un microprocesor sa faci pe limbaje de programare si etc este departe. Tatăl lui sau altii cam de 30 este 45 da … Dar nu EL
  Nu are cum.

 6. Creier zero . Munca zero . Hoție și bani cu nemiluita pentru nemernicii care ne conduc .Ce mai putem face? Votul nu rezolva mare lucru.

 7. Trebuie votat, neapărat.