G4Media.ro

Un poliţist de la IPJ Constanţa care circula imprudent a refuzat recoltarea…

sursa foto: IPJ Constanța

Un poliţist de la IPJ Constanţa care circula imprudent a refuzat recoltarea de probe de sânge/ El nu se afla în timpul serviciului/ A fost deschisă o anchetă internă

Un poliţist de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa care a fost prins în timp ce conducea imprudent a refuzat recoltarea de probe de sânge, dar şi testarea pentru consum de alcool şi de substanţe interzise. El nu se afla în timpul serviciului. În acest caz a fost deschisă şi o anchetă internă, transmite News.ro.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au anunţat că poliţiştii din cadrul Biroului Siguranţă Rutieră Mangalia au fost sesizaţi, marţi seara, prin apel la 112, cu privire la faptul că un autoturism ar circula imprudent.

”Poliţiştii au identificat autoturismul în trafic, stabilind că este condus de un bărbat, de 57 de ani. Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatele din dotare. Ulterior, acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, unde a refuzat prelevarea acestora”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru refuz sau sustrageree de la prelevarea mostrelor biologice.

Ei au precizat că bărbatul de 57 de ani este cadru al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa şi nu se afla în timpul serviciului.

De asemenea, în acest caz se fac verificări prin Biroul Control Intern.

Conform unor surse, bărbatul ar activa în cadrul Serviciului Siguranţa Transporturi.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...