G4Media.ro

Un nou film din seria Spider-Man cu Tom Holland, în pregătire. Urmează…

sursa foto: Captură video

Un nou film din seria Spider-Man cu Tom Holland, în pregătire. Urmează o nouă trilogie

Actorul Tom Holland va mai juca într-o nouă producție rolul Omului Păianjen, imediat după ce pelicula „No Way Home” va intra în cinematografe din 17 decembrie, transmite News.ro.

Producătoarea Amy Pascal, şefa studiourilor Sony, a anunţat săptămâna aceasta că „nu este ultimul film pe care îl facem cu Marvel – nu este ultimul nostru film cu Spider-Man. Ne pregătim de următorul film Spider-Man cu Tom Holland şi Marvel”.

Producătoarea a precizat că va marca debutul unei alte trilogii cu Omul Păianjen. „Ne-am gândit („Homecoming”, „Far From Home” şi „No Way Home”) ca la o trilogie şi în prezent ne gândim la următoarea. Nu este ultimul nostru film dedicat universului cinematografic al Marvel”.

În „No Way Home”, personajul principal Peter Parker se confruntă cu cel mai brutal inamic de până acum – trecutul. După aproximativ un an de speculaţii, trailerul confirmă intriga pe mai multe planuri a „No Way Home”, în care Spider-Man se întâlneşte cu personajele negative din francizele anterioare, scrie Variety. Este vorba despre Doctor Octopus, jucat de Alfred Molina, de Electro (Jamie Foxx) şi de Green Goblin (Willem Dafoe). Actorul britanic Benedict Cumberbatch este Doctor Strange, căruia Parker îi cere ajutorul.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...