G4Media.ro

Un nou caz de malarie: o femeie din Oradea a fost dusă…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Un nou caz de malarie: o femeie din Oradea a fost dusă cu elicopterul SMURD la București / S-a reîntors în țară după ce a călătorit ca misionară în Tanzania

O orădeancă în vârstă de 55 de ani a fost transportată luni la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase „Dr. Victor Babeş” din Bucureşti, după ce a fost diagnositcată cu malarie, în urma unei călătorii în Tanzania, anunță Bihoreanul.

Informaţia a fost confirmată de către şefa Direcţiei de Sănătate Publică Bihor Daniela Rahotă.

„Este vorba despre o femeie de 55 de ani din Oradea, care este misionară la o fundaţie. În perioada 14-30 ianuarie a fost în Tanzaina. În data de 31 ianuarie au debutat simptomele de diaree, febră şi astenie. În data de 2 februarie a solicitat ambulanţa privată Pelican. În seara zilei de 4 februarie, fiica ei a văzut că nu este cooperantă şi s-a dus la secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean Oradea”, a transmis dr. Daniela Rahotă.

Rezultatele analizelor de sânge au arătat că femeia este infectată cu malarie, drept care a fost transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul „Victor Babeş” din Bucureşti. Motivul transferului este acela că în Oradea nu funcţionează o secţie de tratare a bolilor infecţioase tropicale. La momentul transferului, pacienta prezenta în continuare mai multe simptome ale infecției cu malarie, printre care frisoane și febră.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Șoșoacă, be like: „Malaria nu există, e o conspirație a industriei farma globaliste!”