G4Media.ro

Un fost antrenor al echipei de baschet Politehnica Iași a dat în…

sursa foto: Pixabay

Un fost antrenor al echipei de baschet Politehnica Iași a dat în judecată primăria / Vrea 131.000 lei după ce a promovat echipa în prima ligă / Administrația locală a oprit finanțarea în 2018

Fostul antrenor de baschet al Politehnicii îşi cere în instanţă leafa rămasă neîncasată de la club, relatează Ziarul de Iași. Decizia municipalităţii de acum cinci ani de a întrerupe finanţarea oricărui sport de echipă în afara fotbalului a lăsat clubul de baschet fără principala sursă de venituri determinând desfiinţarea ei.

Ioannis Tsirogiannis s-a adresat instanţei în iulie 2019, la mai bine de un an de când rămăsese fără locul de muncă de la Iaşi. Originar din Salonic, Tsirogiannis a fost desemnat antrenor al CS Politehnica Iaşi la începutul anului 2017, fixându-i-se ca obiectiv promovarea în primul eşalon. Obiectivul a fost atins, iar Tsirogiannis a rămas antrenor principal şi pentru sezonul următor.

Magistrații Judecătoriei au cerut efectuarea unei expertize contabile pentru clarificarea sumelor datorate. Urmare a acesteia, cererea lui Tsirogiannis a fost admisă doar în parte, recunoscându-se datorii ale clubului în valoare de doar 30.215 lei, la care ar urma să se adauge dobânda legală de la data scadenţei şi până la achitarea integrală. Tsirogiannis nu a fost de acord cu această soluţie, el atacând-o în apel.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...