G4Media.ro

Un bărbat din Moscova, aflat în stare de ebrietate, a încercat să…

Sursa foto: Google Maps

Un bărbat din Moscova, aflat în stare de ebrietate, a încercat să fure trupul îmbălsămat al lui Lenin din Piața Roșie

Un bărbat din Moscova, aflat în stare de ebrietate, a încercat să fure trupul îmbălsămat al fondatorului Uniunii Sovietice, Vladimir Ilici Lenin, a anunţat agenţia de presă rusă TASS, citată de DPA, preluată de Agerpres.

Bărbatul a escaladat luni dimineaţă barierele din faţa Mausoleului aflat în Piaţa Roşie din Moscova şi a încercat să pătrundă apoi în acea clădire puternic păzită, situată în afara zidurilor Kremlinului. El a fost arestat la intrare.

Paramedicii l-au diagnosticat pe bărbat cu o tulburare mintală cauzată de alcoolism.

Mausoleul teoreticianului comunist, care a murit în 1924, a fost considerat un important obiectiv turistic în perioada sovietică, când milioane de oameni au vizitat memorialul.

După prăbuşirea Uniunii Sovietice, au existat mai multe proiecte pentru ca Lenin să fie înhumat într-un mormânt obişnuit, dar acele planuri nu au fost niciodată realizate.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

14 comentarii

 1. Scârbos.

 2. „Rus în stare de ebrietate” e tautologie.

 3. Daca a vrut sa-l ingroape pe Lenin inseamna ca singurii rusi normali is aia cu tulburari mintale cauzate de alcoolism.

  • Ce indignat o fi devenit Kiril,cand a auzit!Aproape sigur,ca omul a baut ca sa îsi faca curaj.Ar trebui decorat,dar lumea,astazi, este atat de decolorată,incat va lasa sa treaca si acest eveniment neobservat.”Comoara” Rusiei,pazita mai strasnic decat satrapul Koreei de Nord,ar face bani grei la o licitatie publica,fiindca e posibil ca multi miliardari ai lumii sa vrea sa-l aibe pe Lenin,în vitrină,ca AMUZAMENT.Deh,Marx a zis ca „lumea se uita înapoi,razand”Vorba asta,”inventatorul”bolsevismului nu a luat-o în seamă,cum nu a luat în seamă nici conditia pe care a pus-o autorul Capitalului,ca la comunism se poate ajunge numai daca „mijloacele de productie”ajung la un nivel foarte ridicat,încat,ulterior,sa permită repartizarea rezultatelor muncii tuturor,fiecaruia,dupa nevoi.În fond,pretinzand ca a descoperit legitatile dezvoltarii capitalului,”goana dupa profit” cu consecinta „exploatarii omului de catre om”,Marx a adus utopia la perfectiune,iar Lenin a luat-o de buna,turnand FORTAT saracia,în castroanele a miliarde de oameni.

 4. Poate,dacă baga o vodca în plus,i încerca și cu putin!

 5. A vrut sa-l ia acasa pe tovarasul Lenin sa se culce cu el.

  • 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
   😱

  • O fi crezut rusul ăla beat ca Lenin mai are și acum alcool în sânge și-l poate recupera.

 6. Eu cred că a fost vorba despre tovarășul Ion Ilici Iliescu, care își simte sfârșitul aproape și a dorit să „golească” Mausoleul, ca să încapă el acolo 🙂

 7. Eu cred că a fost tovarășul Ion Ilici Iliescu, care își simte sfârșitul aproape și a dorit să „golească” Mausoleul, ca să încapă el acolo 🙂

 8. Cea mai tare știre!😂😂😂😂

 9. cri.minali imbalsamati si betivi prajiti…iata o metafora a rusiastanului real…‼️‼️‼️‼️‼️‼️

 10. Păi sunt și rușii în stare de ceva. De ebrietate, firește! 🤣🤣🤣

 11. Om bun bețivul ăla…A vrut să i facă loc lui Putin după ce va fi împăiat…