G4Media.ro

Un bărbat a murit la poarta Spitalului Municipal Ploiești. O anchetă a…

sursa foto: ziarulincomod.ro

Un bărbat a murit la poarta Spitalului Municipal Ploiești. O anchetă a fost declanșată în cadrul unității medicale

La Spitalul Municipal Ploiești a fost declanșată o anchetă, după ce un bătrân de 86 de ani a murit în apropierea unității medicale, relatează Antena3.ro

Bărbatul s-a prăbușit la pământ în timp ce aștepta să i se elibereze un certificat medico-legal, de la unitatea aflată vizavi de spital, unde se află Serviciul de Medicină Legală Prahova.

Mai mulți medici oncologi au încercat să îl ajute pe bătrân, până l-a sosirea ambulanței. Cei patru medici au încercat timp de 50 de minute să îl resuciteze pe bărbat, dar fără rezultate.

Primarul Minicipiului Ploiești, Andrei Volosevici, a anunțat că va fi o efectuată o anchetă, pentru că au existat zvonuri conform cărora paznicul de la spital ar fi observat că bătrânului i s-a făcut rău și nu ar fi alertat cadrele medicale, apelul la 112 fiind făcut ulterior de o persoană care s-a aflat în zonă, relatează Antena3.ro

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

17 comentarii

 1. In fotografie este spitalul din Mariupol?! Nu cred ca intr.un oras asa bogat,precum ploiestul,spitalul poate arata atat de groaznic.

 2. Probabil nu a avut bani de spaga pentru imbuibatii in halate albe!

 3. Spitalul din imagine (arata exceptional, intr-adevar, multumim pe aceasta cale dlui Mircea Cosma) este Spitalul Judetean de Urgenta, nu cel Municipal.

 4. NOI PRIVILEGII PENTRU „justitie”. DE LA PARTID, CA NU PLATESTE EL.

  juzii SE VOR TRATA MEDICAL IN STRAINATATE. DOAR N-OR SA MEARGA IN SPITALELE MORTII DIN romania.

 5. Erau eroii extenuati din cauza pandemiei. Nici sporul nu mai intra, e greu

 6. Exteriorul spitalului spune multe despre sistemul de nesantate din țara noastra(pardon a străinilor).

 7. Nu e nevoie de ancheta in romanistan mortu e de vina

 8. Daca ajungi acolo, esti cam mort.
  Chiar daca nu mori pe hol, ai sanse mici de supravietuire daca te operezi acolo.

 9. condoleante

 10. Da, în poză e „Abatorul”, așa este supranumit!

 11. Avem spitale de rahat.Cotizezi o viață si cind ai nevoie astepți 7 ore pentru o investigare .Huuuuo stat român !

 12. Este doar inca un caz din atatea. Si ce daca? Sa le mai dati 30%, 40% . Merita cu prisosinta, zic.

 13. Este inuman cum suntem tratati de paznicii acestui spital.Am fost cu un pacient de 75 de ani cu cadru si nevazator si nu a fost lasat sa treca de bariera ptr a sta pe un scaun.A fost lasat sa stea in picioare.Au o satisfactie pe chipuri ptr a trata cu dispret semenii suferinzi.CONDUCEREA ACESTUI SPITAL ESTE VINOVATA DE TOT CE SE INTAMPLA IN SPITAL DE LA POARTA PANA LA MANAGER.

 14. IN PLOIEȘTI ORASUL AURULUI NEGRU MARE PĂCAT DE ACEST ORAȘ UN ORAȘ CU O MARE TRADIȚIE IN DOMENIUL INDUSTRIEI PETROLULULUI SI ȚIȚEIULUI NU MAI SPUN DE PRODUCEREA DE UTILAJE PETROLIERE CARE SE FABRICAU LA PLOIEȘTI. SPITALELE DIN PLOIEȘTI SUNT ȘI AU DEVENIT CELE MAI NICI NU ȘTIU CUM SĂ LE NUMESC ȚIE ȘI FRICĂ SĂ TE MAI INTERNEZI PENTRU CĂ TE INTERNEZI SĂ ZIC DE DUCI PE PICIOARELE TALE ȘI DOAMNE FEREȘTE VI ÎN SARCOFAG PENTRU CĂ AȘA ESTE SISTEMUL ROMÂNESC RUȘINE RUȘINE RUȘINE SĂ VĂ FIE STAT ROMÂN AȚI NENOROCIT SĂNĂTATEA HUUUUOOOO HUUUUUUOOOOO HUUUUUUOOOOOO!!!!

 15. Ce fain e spitalul, zici ca e din iraq după cele 2 războaie.

 16. Paza…? S-a intrebat careva daca acesti indivizi au maca 8 clase?! Cine ar vrea sa piarda 12 ore pentru 1500 ron? Numai un individ fara scoala, dezvoltare sociala. Firmele de paza nu angajeaza personal cu capacitate…..