G4Media.ro

Un bărbat a murit în Vâlcea după ce a fost prins sub…

Sursa foto: Pixabay

Un bărbat a murit în Vâlcea după ce a fost prins sub un palet cu panouri fotovoltaice / Supraveghea manipularea a doi paleţi cu ajutorul unui motostivuitor

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, care a fost prins marţi dimineaţa sub un palet cu panouri fotovoltaice la o firmă din Râmnicu Vâlcea, a decedat, fiind găsit în stop cardio-respirator de echipele medicale, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, anunță Agerpres.

La locul accidentului au intervenit echipaje de pompieri şi paramedici SMURD de la ISU, un echipaj medical de la Ambulanţă şi poliţişti.

La sosirea echipajului SMURD, bărbatul era în stop cardio-respirator şi au fost începute imediat manevre de resuscitare, rămase fără rezultat favorabil. Decesul bărbatului a fost pronunţat de personalul de la Ambulanţă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, bărbatul în vârstă de 62 de ani era angajat al societăţii în cadrul căreia a avut loc accidentul.

Victima ar fi fost prinsă sub palet după ce, în timp ce supraveghea manipularea a doi paleţi cu ajutorul unui motostivuitor, paleţii ar fi intrat în balans şi unul ar fi căzut peste bărbat.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, precum şi pentru neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi nerespectarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă.

Totodată, sunt efectuate cercetări şi de către Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Vâlcea.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Respectați legea! Nu mai „merge și așa”!

  2. Energia verde ucide!

  3. Asta nu e știre demnă de G4media. Și la noi, ieri, s-a îmbătat un vecin și a căzut într-o șanț!

  4. Oficial energia verde a ucis mai mult decat energia nucleara in Romania.