G4Media.ro

Un bărbat a fost prins de polițiști în timp ce rula cu…

sursa foto: 4tuning.ro

Un bărbat a fost prins de polițiști în timp ce rula cu 218 km/oră pe autostrada Deva-Nădlac

Un bărbat de 43 de ani din Sibiu a fost prins de poliţişti când conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră, pe autostrada Deva-Nădlac. El a rămas fără permis pentru 120 de zile.

Potrivit Poliţiei Române, un bărbat de 43 de ani din Sibiu a fost prins în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră, pe tronsonul de autostradă Deva-Nădlac.

„60 de metri parcurşi în fiecare secundă. 120 de zile fără condus poate fi un timp suficient pentru a face calculele, dacă perioada scurtă «câştigată» a meritat. Asta dacă nu punem la calcul cel mai important aspect… Riscul crescut de a fi implicat într-un accident rutier”, au scris reprezentanţii Poliţiei, luni, într-o postare pe Facebook.

De altfel, în ultimele două zile, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi au acţionat pe toate segmentele de autostradă din ţară, pentru prevenirea accidentelor rutiere.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 301 sancţiuni contravenţionale, dintre care 115 pentru viteză, 48 pentru neportarea centurii de siguranţă, 6 pentru defecţiuni şi 6 pentru lipsă ITP.

De asemenea, au fost aplicate 2 sancţiuni la O.G. nr. 37/2007, privind perioadele de conducere, pauzele şi perioadele de odihnă ale conducătorilor auto şi utilizarea aparatelor de înregistrare a activităţii acestora, 9 pentru circulaţia sau oprirea pe banda de urgenţă şi 3 pentru alcool.

Poliţiştii au reţinut 20 de permise de conducere, dintre care 10 pentru viteză, 3 pentru alcool, 2 pentru alte abateri şi 5 în cazul comiterii unor infracţiuni.

De asemenea, au reţinut 17 certificate de înmatriculare.

Au fost constatate 9 infracţiuni, dintre care 4 de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, 3 de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, 1 de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi 1 de uz de fals.

Duminică, de exemplu, a fost depistat, pe autostrada A2, la km 88, un bărbat în vârstă de 43 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără să aibă permis de conducere, pentru nicio categorie. La controlul documentelor, conducătorul auto a prezentat un permis de conducere ce s-a dovedit a fi fals. În cauză, a fost întocmit dosar penal.

sursa: News.ro, sursa foto: 4tuning.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...