G4Media.ro

Un aparat self service de testare PCR pentru depistarea coronavirusului a fost…

Un aparat self service de testare PCR pentru depistarea coronavirusului a fost pus la dispoziția turiștilor și localnicilor de către autoritățile austriece din stațiunea de schi Zell am See

Autoritățile austriece din orașul Zell am See, extrem de popular printre iubitorii sporturilor de iarnă, au instalat un aparat self service de testare PCR pentru depistarea coronavirusului anunță publicația locală salzburg.orf.at.

Aparatul a fost instalat la intrarea în clinica medicală Tauern și este disponibil non stop pentru oricine dorește să se testeze, fie localnic sau turist.

Practic, aparatul funcționează ca un vendomat: cine vrea să vadă dacă este infectat sau este sănătos, introduce cardul bancar, își cumpără un kit de testare, își prelevează probele necesare și introduce recipientul înapoi în aparat. Rezultatul este disponibil după 12 ore.

Un test costă 115 euro.

Oricine poate să își facă singur testul, fără a avea nevoie de asistență medicală, deoarece aparatul pune la dispoziție instrucțiunile necesare, inclusiv un clip video.

Foto: Aparat self service de testare PCR pentru depistarea coronavirusului în Austria / Sursa: captură video

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

  1. Pana acum se spunea ca trebuie operator foarte bine instruit ca sa faca un test PCR corect.
    Acum isi dau arama pe fata ca de fapt tot prostul isi poate face singur testul.

  2. Scump nene. Pe Emag e mai ieftin 🙂

  3. Cred ca mi-au sters vreo 30 de mesaje „fostii” angajati BBC azi. O ministreata austrica si-a dat demisia pe motiv de plagiat. Sper sa vedem un nivel de responsabilitate la fel de serios si la procuroarea europeana Kovesi.

  4. la mine in tara e gratis daca esti asigurat. iti vine cu fedex, pleaca cu fedex…ai rezultatul online in 2-3 zile. boom

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.