G4Media.ro

Un american a murit la fiecare 40 de secunde din cauza COVID-19…

Un american a murit la fiecare 40 de secunde din cauza COVID-19 în ultimele 24 de ore

Numărul deceselor zilnice din Statele Unite a ajuns miercuri la 2.157, o persoană la fiecare 40 de secunde. Este pentru prima dată din luna mai când numărul deceselor din cauza Covid-19 depăşeşte 2.000 în 24 de ore, potrivit The Guardian, citat de News.ro.

Cea mai îndoliată zi în mai mult de şase luni a fost în 14 aprilie, când au fost raportate 2.806 de decese, a anunţat Reuters, citând date oficiale.

Tot miercuri, au fost raportate 170.000 de noi infecţii, în timp ce spitalizările au ajuns la 87.000. Experţii spun că numărul infecţiilor poate creşte la milioane de americani dacă nu sunt respectate avertizările oficialilor şi vor începe călătoriile pentru vacanţa de Ziua Recunoştinţei.

Anthony Fauci, directorul National Institute of Allergy and Infectious Diseases, a subliniat necesitatea de a „rezista încă un pic” purtând măşti, menţinând distanţa şi evitând mulţimile, în special în interior.

„Dacă facem toate astea, vom trece peste cu bine. Este ultima mea cerere înaintea vacanţei”, a declarat Fauci în emisiunea „Good Morning America” de la ABC News, scrie News.ro.

Sursa foto: Pexels

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Prefera să moară decât sa se vaccineaze.

  2. Vreau cronometrajul si pt. Alcool, Tutun, HIV … Hai, repejor … (Global) … ca sa va dau timp … va ajut daca vreti … worldometers.info …

  3. Alcool, Tutun și Hiv au mers într-un bar.
    barman – vine băiatu
    3 moace – vede băiatu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.