G4Media.ro

Un acord în dosarul nuclear iranian este o ”chestiune de câteva zile”,…

Sursa foto: European Council

Un acord în dosarul nuclear iranian este o ”chestiune de câteva zile”, dă asigurări Josep Borrell

Încheierea unui acord în dosarul nuclear iranian, după mai multe luni de negocieri, la Viena, este o ”chestiune de zile”, dă asigurări sâmbătă, în marja Forumului de la Doha, în Qatar, Înaltul Reprezentant UE pentru Politică Externă şi de Securitate Josep Borrell, relatează AFP, citată de News.ro.

”Suntem foarte aproape (de un acord), însă mai rămân câteva zile de suspans”, a declarat presei Borrell.

Coordonatorul Uniunii Europene (UE) însărcinat să supervizeze negocierile nucleare cu Iranul, Enrique Mora, urma să sosească sâmbătă seara la Teheran.

Sursa foto: European Council

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

5 comentarii

  1. Israel fii VIGILENT!!

  2. Europa socialista isi continua nestingherita afacerile. Fierbere mare în UIE pentru semnarea acordului. Este plin de tehnologii germane și franceze în centralele nucleare iraniene. Siemens fii pe faza!

  3. Europa socialista isi continua nestingherita afacerile. Fierbere mare în UIE pentru semnarea acordului. Este plin de tehnologii germane și franceze în centralele nucleare iraniene. Siemens fii pe faza! Vin bani mulți.

  4. Bai asta flav zis scarbav asta cu cersetoria ai invatat bine de la matta cand cersea baroase de la interlopi in timp ce te tinea ascuns in dulap ma thembelulle