G4Media.ro

UMB a început în avans lucrările pentru construirea Drumului Expres Brăila –…

UMB a început în avans lucrările pentru construirea Drumului Expres Brăila – Galaţi. Contractul pentru şoseaua rapidă de 11 kilometri a fost semnat în aprilie, iar termenul de execuţie este de doi ani

Constructorul român UMB a început în avans lucrările pentru Drumul Expres Brăila – Galaţi, intrarea în teren fiind la mai puţin de o jumătate de an de la semnarea contractului pentru proiectarea şi execuţia şoselei rapide cu o lungime de 11 km. Anunţul privind deschiderea şantierului a fost făcut de fostul ministru al Transporturilor Cătălin Drulă, în mandatul căruia a şi fost semnat contractul de aproape 400 de milioane de lei.

Drulă a precizat totuşi că este vorba despre lucrări pregătitoare pentru că, deocamdată, nu este emis şi ordinul pentru începerea lucrărilor.

„AU ÎNCEPUT LUCRĂRILE LA DRUMUL EXPRES BRĂILA-GALAȚI

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Drula Drula Drula

    chiar sunteti penibili cu atata PR…

  2. Unii sunt pe cale de a face infarct numai la auzul numelui lui Drulă și al USR. Asta denotă faptul că în ,,minunata Românie” nu se dorește ca lucrurile să se miște în sens pozitiv. Aici trebuie să predomine prostia, hoția, șarlatania, lenea, miniciuna. Vrem ca să avem niște conducători pe măsura inteligenței noastre. Cei care vor și pot să facă ceva, nu au voie să fie puși în posturi de conducere. Trebuiesc maziliți pentru că vor să ne pună la treabă pe noi, puturoșii de 24 de carate, dependenți de ajutoare sociale și alocațiile copiilor. Moarte USR-ului și tuturor celor care vor să ne scoată din bălegarul în care ne scăldăm de o lungă perioadă de timp și în care avem mare plăcere să ne bălăcim!!!… HUUUUOOO!!!!….