G4Media.ro

ULTIMA ORĂ Rata de infectare COVID-19 în București este 2,81, a anunțat…

ULTIMA ORĂ Rata de infectare COVID-19 în București este 2,81, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică / Lista coeficienților în fiecare județ

Rata de infectare COVID-19 în București este 2,81, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică. Începând de joi din calculul acestui indice sunt eliminate cazurile înregistrate în focare instituționalizate, respectiv cămine, spitale, centre rezidențiale.

Joi, rata de infectare în București era 2,89.

Niciun județ nu depășește pragul de 3 cazuri la o mie de locuitori în 14 zile.

După București, cele mai mari rate de infectare sunt în: Alba – 2,56, Vâlcea – 2,50, Cluj – 2,24, Bacău – 2,13, Sălaj – 2,07.

Grupul de Comunicare Strategică nu a prezentat și datele pe baza cărora au fost calculate aceste rate.

Sursa: GCS

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

22 comentarii

 1. Astia nu sunt in stare sa numere cate masini sunt zilnic pe strazi in bucuresti dar stiu cati locuiesc.
  Vin alegerile, hai cu PSD Cercel, Rafila si compania la putere

  • Este doar un grup de oameni fara coloana vertebrală si care arunca mulțimii niste ineptii. Pe logica lor, in momentul in care bucurestiul va fi un facr de infecție, rata de infectare va fi 0.
   Iresponsabili!

 2. Asa tati, record după record, cazurile cresc, indicele scade în București. Ti e frica, NELUTU de 3 ca pierde Câțu bani, trebuie să plătească părinții să stea acasă cu copiii. Halal matematica. Cifrele sunt cum vreti voi să fie,, numai corecte nu. Ati aburit o cu indicii, acum scoateți cat trebuie să scoateți procentul din pix. Rușine să vă fie!

  • M și Mihai P aveți idei fixe și puține ! Important este să scadă numărul de cazuri ! Eu cred că peste 2saptamani va fi mai bine !

  • Prietene, tu nu judeci deloc. In vest cazurile au scazut pt ca au testat si izolat masiv. La noi nu testează decât daca ai simptome, la 1 cu simptome daca testează contactele mai scot din circulatie 5 6 asimptomatici. Tu ai citit stirea cu Academia de forte terestre? Păi dacă nu îi testat în masă, toti flăcăii aia umblau bine mersi peste tot, infectau familii, prieteni, etc… si unde mai pui ca la o permisie duceau covid în toate județele țării..
   Da, am idei fixe, dar fix alea care s au aplicat în alte părți si au funcționat.
   O sa stai cu masca pe moaca degeaba în metrou cu 5 infectati pe lângă tine, iti spun eu! Ca doar nu degeaba se îmbracă în cosmonauti medicii din spitale covid. Ca daca erau safe doar cu mascuta, atât purtau.

 3. Ce caut eu este o fata nemofturoasa care sa traiasca minimalist nu saracacios

  Cu timp liber . Cu care sa „vagabondez” prin lume

  Mare munte cort orase romania strainatate etc

  • V, de la VID, când vor crește neuronii din creierul tău, să revii cu un comentariu! Te rog, nu te… reproduce!

 4. Poate ma va convinge sa merg mai incolo la munca.

 5. Tara tuturor posibilitatilor.Am scapat de dra… si a dat de masa mult mai fioroasa si hidoasa. Ce-am sperat si cu ce ne-am ales…regret enorm ca am iest pe 10 august…

 6. Scade indicele si, in acelasi timp, procentul pnl la parlamentare.

 7. De alaltăieri, mă tot întreb de ce dracu l-or fi mătrășit ăștia pe Ghizdeanu? Acuma, cu el și cu Tătaru la posturi, pe lângă indici de infectare care „umilesc Germania”, aveam și creștere economică mai mare decât China!

 8. Wow, suntem un exemplu pentru Europa, Bucureștiul va declara in curand rata nu 0 la mie, -100 la mie.:)))))))))))))))))))))
  Păi, ce dreak de date să prezinte, alea false?
  1. Suita de 14 zile, începând din 3 oct: 7 202 cazuri
  2. Populația Bucurestiului: 2 196 979 de cetateni(așa zicea GCS ul ieri)
  Rata de infectare, fără focarele lui Manciu: 3, 28 la mie.
  3. Ieri, Manciu a declarat 447 cazuri in focare.
  Ieri, Manciu a scos din bază 330 de cazuri din suita de 14 zile, fără explicații.
  Azi, sunt 592 cazuri in Bucuresti
  Ptr. O rata de 2,99, Manciu exmatriculatul ar fi avut nevoie de 630 de cazuri în focare, adică un plus in focare de aproape 200 de cazuri din cele 592 din București.
  Ptr. Rata mincinoasă de 2, 81, ar fi avut nevoie de , cred, cam 800 de cazuri în focare(n-am calculat efectiv, dar pe aici tb sa fie), adică un plus de 350 de cazuri din cele 592 de azi doar in focare.
  Dacă le luam si pe cele 330 neprinse de Manciu in rata de ieri(Si pe care pp că, fiind corect, le-a băgat azi:)))) pe care ar fi trebuit să le acopere trecandu-le la focare, ca sa-i dea lui Manciu 2,81 ar fi trebuit ca nr de cazuri de azi să fie de 680:)))))))))))).
  Bravo, Domnu’Manciu!
  Sunteți mai tare ca Dragnea in vremurile lui bune!

 9. Nu mai continuați cu falsificarea datelor că pierdeți alegerile chiar făcute în Decembrie

 10. Traiasca! Traiasca! Traiasca! Tot asa au reusit sa faca cincinalul in 4 ani jumate.

  De acum chiar nu mai conteaza cati se mai imbolnavesc. Important e ca scade rata. E rezolvata treaba. Mai multi morti, mai multi infectati, rata de infectare in scadere. Cam la asta se ajunge cand n-ai studii, n-ai licenta, dar esti baiat bun.

 11. E bine macar ca vad ca incepe sa se trezească lumea, dar ce e cel mai trist ca USR tace malc. Am sperat ca se vor bate pt noi, dar vad ca tac si nu pun la nicio îndoială calculele triste ale lui NELUTU. Cu asa comportament nu veti castiga nimic, prieteni. Nu ca sa ajungeți în niste posturi călduțe v am votat. Mai vocal e nea Marcel, dar el nu are credibilitate. Dan Bârnă tace suspect de mult.

 12. M și Mihai P aveți idei fixe și puține ! Important este să scadă numărul de cazuri ! Eu cred că peste 2saptamani va fi mai bine !

 13. Domnul Cojanu, prefectul Capitalei, el însuși in izolare din cauză de COVID, a susținut la B1TV că măsurile luate acum 2 saptamani deja au efecte:))))), azi au scazut cazurile si mergem pe panta descendentă in Bucuresti.:)))))))))
  Domnia sa nu stie nimic, azi cică n-a vazut datele(omu ‘ n-are internet, TV, telefon, poate a petrecut ziua intr-o peșteră fără semnal, ce știm noi?), nici usturoi nu a mâncat, nici gura nu-i miroase.
  Dar, omul e optimist, pe linia lui Manciu.
  Interesant că domnul Cojanu zice că el primeste datele de la DSP care le ia de la INSP(aia cu 3, 11 înca de luni).
  Atunci Manciu ce mai calculeaza la GCS, doar le „prelucreaza”:))?
  Domnul Cojanu mai zicea că abia luni se actualizează situatia reală, cică la 7 zile. SI că abia după 48 de ore de la trecerea limitei de 3 la mie se reunește Comitetul să declare măsuri.
  Traducere: se așteaptă minivacanta celor mici pentru a nu plati zile libere parintilor. :((((((((((((((

 14. care este totusi rolul practic al unui postac ? convinge el pe cineva ?

  • Din păcate mai mult de jumătate din populația țării nu știe să împartă 7500 la 2200000.Ei vor crede că e 2.81

 15. V, esti redundant.
  Tu nu vezi ca ăștia masluesc cifrele cum vor? Cum să ai mai multe cazuri azi decât ieri, dar coeficientul a scazut de la 2.82 la 2.81.
  Dacă dai șpaga corespunzătoare iti afiseaza NELUTU zero, sau cat vrei tu.

 16. Cum sa scoți din calcul cazurile din focare?
  De ce nu le scoatem pe toate și o sa ajungem la 0?
  Oamenii acestia chiar nu au coloana vertebrala? Doar ca sa cupleze la anumite interese ar face orice! Acum, în mod evident, interesul principal este organizarea alegerilor!
  Faptul ca pun in pericol sănătatea populației prin datele false pe care le raportează nu e o infractiune? Locul lor e in pușcărie și acolo vor ajunge în final!