G4Media.ro

Ucraineanca Marta Kostyuk a fost huiduită la Roland Garros după ce a…

sursa foto: Facebook/ Marta Kostyuk

Ucraineanca Marta Kostyuk a fost huiduită la Roland Garros după ce a refuzat să dea mâna cu adversara sa din Belarus/ Kostyuk nu a dat mâna cu nicio adversară din Rusia sau Belarus de când țara ei a fost invadată cu ajutorul Minskului

Ucraineanca Marta Kostyuk a fost huiduită la Roland Garros după ce a refuzat să dea mâna cu adversara sa din Belarus, Aryna Sabalenka, urma înfrângerii din primul tur, transmite Sky News.

Marta Kostyuk, care a fost una dintre cele mai deschise jucătoare ucrainene în ceea ce privește răspunsul sportului la invazia Rusiei, a evitat chiar și contactul vizual cu Aryna Sabalenka după meci.

Ea s-a îndreptat direct spre arbitrul de scaun pentru a-l saluta pe arbitrul de scaun în timp ce Sabalenka se îndrepta spre fileu, ca și cum ar fi așteptat un fel de schimb de replici.

Mulțimea de la Roland Garros a huiduit-o și a fluierat-o în timp ce se îndrepta spre vestiare.

Kostyuk nu a dat mâna cu nicio adversară din Rusia sau Belarus de când țara ei a fost invadată de Rusia, cu ajutorul Belarusului, anul trecut.

Analistul militar al Sky News, Sean Rusia invadează Belarus „pe furiș” în timp ce desfășoară arme nucleare în această țară, a declarat analistul militar al Sky News, Sean Bell. Ucraina a atacat sâmbătă instalații de conducte de petrol din interiorul Rusiei printr-o serie de atacuri cu drone, inclusiv asupra unei stații care deservește vasta conductă de petrol Druzhba, care trimite țiței din vestul Siberiei către Europa, potrivit presei ruse, transmite The Guardian.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

 1. Sigur Le Putin a plătit biletele celor ce au huiduit, altfel cum să explicăm?
  Toată planeta e cu Slava, Universul tot, ce zic eu doar de Pământ…

 2. Spectatorii sunt spalati pe creier de propaganda putinista. Eu as servi toate mingiile catre capatanile moskale.

 3. despre tine, draga andreea, un tip a strigat pe strada ca ai tsatse mici si peesdah larga. E asta un motiv de generalizare si , mai mult, articol pe siteul asta (care se doreste serios?)

 4. E de inteles frustrarea, dar e vorba de un joc de tenis…
  Daca era asa deranjata de nationalitatea adversarelor, trebuia sa refuze sa joace impotriva lor.
  Lipsa fair-play

 5. Sportul nu ar trebui amestecat cu politica. Dar ca să se înțeleagă asta cât mai bine, sportivii care participa sub însemnele statului agresor ar trebui interziși de la orice competiție pe perioada conflictului.

 6. Sportivii statelor agresoare n-au ce cauta la întrecerile sportive,de orice fel.Iată efe tul! Ce cred copii,adolescentii?!Ca virtutea sportiva poate fi amestecată cu crima,cu agresiunea.Sportul nu trebuie sa devină o afacere.

 7. Stii de ce majoritaea USR nu au copii? Pt ca se f-t in cur. Vestul promoveaza asta dar rusii nu. Oare de asta nui inghiti tu?