G4Media.ro

Ucraina este „dezamăgită” de modul „iresponsabil” în care Germania a gestionat informațiile…

Sursa foto: President of Ukraine (president.gov.ua)

Ucraina este „dezamăgită” de modul „iresponsabil” în care Germania a gestionat informațiile privind vizita lui Zelenski la Berlin, planificată în secret pentru finalul lunii mai – presa germană

Berlinul a anunțat miercuri că președintele ucrainean Volodimir Zelenski va vizita Germania la sfârșitul acestei luni – dar un raport sugerează că acest lucru a supărat Kievul.

Publicația germană t-online, citând surse apropiate guvernului ucrainean, a declarat că Ucraina a fost dezamăgită de acest anunț, potrivit Sky News.

Sursele au spus că a fost „iresponsabil” și că există acum îndoieli cu privire la posibilitatea ca această călătorie să mai aibă loc – probabil din cauza problemelor de securitate.

Zelenski a început călătoriile în străinătate abia în ultimele luni, după ce a rămas în Ucraina în primele luni ale războiului.

Vizitele sale au fost planificate în mare parte în secret, din cauza riscurilor ridicate de securitate pe care le implică.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Pai la cati kgb-isti sunt in guvernul german, nu este nicio mirare. Intrebarea este cati nu sunt kgb-isti in administratiile din Germania ?

    • la cati merkelaci are Germanica in guvern, nu-i de mirare, sau poate ca asta urmaresc, sa nu-i mai viziteze zelenski si sa le mai ceara ceva.