G4Media.ro

Twitter i-a suspendat permanent contul lui Bannon după ce a sugerat decapitarea…

Sursa: France24

Twitter i-a suspendat permanent contul lui Bannon după ce a sugerat decapitarea lui Anthony Fauci și a directorului FBI

Reţeaua Twitter i-a suspendat permanent contul fostului strateg-şef de la Casa Albă, Steve Bannon, după ce acesta a sugerat joi că doctorul Anthony Fauci, principalul expert în boli infecţioase din SUA, şi directorul FBI, Christopher Wray, ar trebui decapitaţi, relatează CNN, preluată de Agerpres.

El a făcut aceste comentarii într-un înregistrare video postată pe conturile sale de Facebook, YouTube şi Twitter.

Bannon a pretins în mod eronat că preşedintele republican în exerciţiu a câştigat un nou mandat, deşi voturile încă se numără în câteva state-cheie, şi a afirmat că Donald Trump ar trebui să îi concedieze pe Fauci şi Wray.

Însă apoi a spus că ar merge şi mai departe: „Le-aş pune capetele în suliţe. I-aş pune în două colţuri ale Casei Albe ca avertisment pentru birocraţii federali. Ori respectaţi agenda, ori plecaţi”.

Comentariile au fost făcute în timpul unei transmisiuni live a show-ului online al lui Bannon, „War Room: Pandemic” („Camera de Război: Pandemia”).

Videoul a fost disponibil pe pagina de Facebook a lui Bannon timp de circa 10 ore şi a fost vizionat de aproape 200.000 de ori înainte ca reţeaua de socializare să îl elimine, invocând duritatea sa şi faptul că incită la violenţă.

Tot joi, şi YouTube a eliminat înregistrarea, spunând că încalcă politica sa privind „incitarea la violenţă”.

Twitter a precizat că a suspendat permanent contul podcast-ului ‘War Room’ al lui Bannon pentru glorificarea violenţei.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Asta e adevărată nebunie. Incitare la violență, groaznic! Trebuie pus capăt acestei aventuri. Un vis urât pentru SUA, ca de altfel pentru întreaga planetă, mai puțin pentru dictaturile și autocrațiile lumii. Fără Trump și colaboratorii lui, actuali sau foști! Groaznic!

  2. Nici Trump nu e mai departe…dacă nu era în funcție și nu era campania îi dădea dreptate lui Bannon. Niște scelerați și el și Giulliani. Văd numai bani și omenie nimic!!!

  3. Facand abstractie de subiect este extra extraordinar cum „presa” de pe la noi nu preia o gramada de informatii foarte interesante, mai mult sau mai putin relevante, din emisiunea War Room Pandemic ajunsa pe la episodul 500 , depinde de fiecare om care le asculta dar in schimb daca cnn sau vreo agentie de presa globalist-stangista scrie ceva hop mai toti…

    • Pentru ca una din entitatile astea este de stiri si si-a castigat o reputatie in timp iar Bannon si emisiunea lui este doar o serie de idei mai mult sau mai putin coerente si bazate pe realitate.

  4. Hai, recunoaște, nu ți-ai mai luat medicamentele albastre care te țineau liniștit ‘pe scăunel’!?!
    Aia cu bolșevismul este cea mai bună!