G4Media.ro

Twitter anunță că îi va suspenda pe utilizatorii care îi doresc lui…

Twitter anunță că îi va suspenda pe utilizatorii care îi doresc lui Donald Trump să moară în urma infectării cu coronavirus

Twitter a anunţat că îi va suspenda pe utilizatorii platformei care îşi exprimă dorinţa ca preşedintele Donald Trump să moară de Covid-19, scrie Variety, preluată de News.ro.

Platforma de socializare a amintit de o politică în vigoare din aprilie. Politicile impuse de Twitter permit suspendarea unui „comportament abuziv”, inclusiv când cineva postează „conţinut cu îndemn clar, dorinţă de moarte, care aduce daune grave unui individ”.

„Speranţa ca cineva să moară ca urmare a unei boli” este un exemplu specific în aceste linii directoare privind comportamentul utilizatorilor.

Conţinuturi negative au apărut pe reţelele de socializare ca urmare a anunţului că Trump s-a îmbolnăvit de coronavirus.

Hashtagurile recente sunt: „#TrumpHasCovid” şi „#CovidCaughtTrump”.

Mulţi utilizatori şi-au exprimat pe Twitter „gândurile şi rugăciunile” pentru preşedinte sau au celebrat „karma” – un termen care, de asemenea, a devenit modă, având în vedere comentariile recente pe care Trump le-a făcut batjocorindu-l pe fostul videpreşedinte Biden pentru că poartă mereu o mască.

Dar alţii au folosit Twitter pentru a-şi exprima speranţa că pandemia va duce la moartea preşedintelui.

Trump este tratat în prezent la Centrul medical „Walter Reed”, unde va urma mai multe tratamente, inclusiv unul experimental.

Twitter a precizat că nu toate acţiunile vor fi îndreptate împotriva fiecărui mesaj negativ. „Prioritizăm eliminarea conţinutului atunci când acesta are un îndemn clar la acţiune care ar putea provoca daune din lumea reală”, a precizat reprezentantul Twitter.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Mulți nu au cont tuiter, și mai mulți nu doresc moartea nimănui, dar foarte mulți își doresc ca acest maimuțoi, alături de celălalt maimuțoi de peste Atlantic dintr-o insulă, să nu mai conducă popoare care și-au câștigat respectul și reputația de-a lungul timpului…

    • Asta-i cu totul si cu totul altceva !

      PS. De aia e democratie: sa nu mai conduca sau sa conduca inca o tura cei doi de care amintisi tu ! :)))

  2. Am scris eu aici pe acest site ca sunt unii frustrati si disperati care ar fi in stare de orice nelegiuire doar doar va ajunge mos senilus la Casa Alba.
    Se pare ca si handicapatii, care au intrat pe site, au aceleasi asteptari onirice. Deci, trageti singuri concluzia

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.