G4Media.ro

Trenul InterCity Corona circulă din nou pe ruta Budapesta – Braşov/ Trenul…

Trenul InterCity Corona circulă din nou pe ruta Budapesta – Braşov/ Trenul se va întoarce în capitala Ungariei pe 3 iulie

Ca urmarea a ridicării restricţiilor epidemiologice, începând cu ziua de mercuri a fost repus în circulaţie trenul Intercity Corona, pe ruta Budapesta – Braşov, care se va întoarce în Capitala Ungariei pe 3 iulie – a anunţat compania ungară de căi ferete MÁV, citată de MTI și preluată de Rador.

Potrivit unui comunicat postat pe site-ul companiei, pe teritoriul Transilvaniei acest tren va trece prin oraşele Oradea, Cluj-Napoca, Gheorgheni, Miercurea Ciuc, Băile Tuşnad şi Sfântu Gheorghe. Pe teritoriul Ungariei, trenul va opri în gările Szolnok, Törökszentmiklós, Kisújszállás, Karcag, Püspökladány, Báránd, Sáp, Berettyóújfalu, Mezőpeterd şi Biharkeresztes.

Garnitura de tren a fost modernizată, având în compunere vagoane de dormit şi vagoane cuşetă cu aer condiţionat. Compania MÁV aminteşte că, potrivit reglementărilor din România şi Ungaria, purtarea măştii de protecţie în trenuri este obligatorie. Pe site-ul MÁV se mai precizează că trenul internaţional Harghita IC, care circulă pe timp de zi, pe aceeaşi rută, încă nu a fost repus în circulaţie, aceasta urmând să se facă probabil la sfârşitul verii.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. in curand se restabileste si trenul SIDA, car il duce pe Naomi la munca pe Jarmania.