G4Media.ro

Trenul de la Aeroportul Otopeni spre București, înlocuit de autobuzul 780 în…

Foto: Dragoș Andrei Stoican / PMB

Trenul de la Aeroportul Otopeni spre București, înlocuit de autobuzul 780 în zilele de 10 și 11 octombrie, între orele 09:00-14:22

Linia de autobuz 780 va funcționa marți, 10 octombrie 2023, și miercuri, 11 octombrie 2023, între orele 09:00-14:22, în locul trenului de aeroport, făcând legătura între Gara Basarab, Gara de Nord și Aeroportul Internațional Otopeni „Henri Coandă”, potrivit unui comunicat al Primăriei București.

Măsura a fost luată de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) ca urmare a suspendării temporare a serviciului feroviar, pentru efectuarea unor lucrări de întreținere a căii ferate.

Autobuzele liniei 780 vor circula la un interval de aproximativ 30 de minute și vor opri, pe ambele sensuri, în stațiile: Gara Basarab, Gara de Nord, Clăbucet, Piața Presei, Aeroport Băneasa, Institutul Meteorologic, Aleea Privighetorilor, AMCO, Primăria Otopeni, Aeroport Henri Coandă Plecări, Aeroport Henri Coandă Sosiri.

TPBI dispune reluarea temporară a funcționării liniei de autobuz 780 ori de câte ori circulația trenurilor între Gara de Nord și Aeroportul Internațional Otopeni „Henri Coandă” este suspendată.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Atat s-a putut. Și îl văd și acum pe Iohannis în locomotiva, fericit, cum ne spunea el ca sunt primii km de cale ferată din RO de după revoluție (asta la 33 de ani dupa…) Și de fapt au făcut un viaduct peste DN1, pe un singur fir cu automotoare diesel, nici vorba de electrificare, ca la 1870. Omul asta nu mai are niciun pic de Rușine când se afișează sau nu ii pasa.
    Acum da, trebuie refăcut ceva pe acolo, la marea inginerie…