G4Media.ro

Trei turiști au fost răniți, în timp ce se aflau la pescuit…

Foto: Facebook / ARBDD

Trei turiști au fost răniți, în timp ce se aflau la pescuit în Deltă / Un copac s-a prăbușit peste barca în care se aflau / Situația se poate repeta, atenționează un medic

Trei persoane au fost rănite, miercuri după-amiază, după ce un copac s-a prăbușit peste barca în care se aflau la pescuit în Deltă, dar niciuna dintre ele nu a avut nevoie de spitalizare, a declarat directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, dr. Radu Sicinschi, relatează Rador, care citează Radio Constanța.

Incidentul s-a petrecut pe un canal din apropierea satului Crişan, iar în sprijinul celor trei persoane a intervenit o ambulanță navală a SAJ.

Principala problemă a celor trei turişti în momentul în care a ajuns ambulanţa noastră navală a fost ca barca în care se aflau să nu se scufunde. Cele trei persoane prezentau mici escoriaţii şi nu au necesitat transport la spital, a precizat reprezentantul SAJ.

El a atras atenția asupra faptului că atât pe malurile canalelor din Deltă, cât şi pe marginea drumurilor din judeţul Tulcea sunt foarte mulţi arbori care trebuie tăiaţi, fiind un pericol pentru siguranţa traficului. În plus, problema este că în Deltă vin foarte mulţi turişti, iar unii cu bărcile proprii, a mai spus medicul Radu Sicinschi, potrivit Agerpres.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...