G4Media.ro

Trei români, dintre care doi minori, au ucis un tunisian, la petrecerea…

Foto: Pixabay.com

Trei români, dintre care doi minori, au ucis un tunisian, la petrecerea de Revelion  / Fapta s-a petrecut în Sicilia și ar fi pornit după ce tunisianul i-ar fi făcut avansuri unei românce

Doi minori și un tânăr de 18 ani au fost arestați după ce au fost acuzați de moartea unui tunisian în Vittoria, regiunea Ragusa (Sicilia), scrie Grandangolo Agrigento.

Cei trei presupuși autori ai asasinatului lui Slimane Marouene, tunisianul în vârstă de 30 de ani, l-ar fi ucis pe acesta în zorii zilei de Anul Nou, în timp ce victima ieșea din discoteca ”La Dolce Vita”.

În mașina românului de 18 ani au fost găsite două bare de fier și un briceag folosit în atac. Cei trei tineri au fost de asemenea identificați datorită unor declarații ale martorilor, apoi descoperirea armelor a permis anchetatorilor să închidă cercul, scriu jurnaliștii italieni.

„La Dolce Vita” este un loc de întâlnire obișnuit pentru imigranții care lucrează în sere în vasta zonă agricolă dintre Vittoria, Acate și Santa Croce Camerina.

Ceea ce ar fi provocat agresiunea ar fi fost câteva cuvinte adresate de victimă unei românce. De aici și reacția celor trei care l-au ucis și care acum sunt în închisoare la Ragusa.

Comunitățile tunisiană și română sunt cele mai numeroase în zonă, iar relațiile au fost întotdeauna foarte tensionate și caracterizate de conflicte puternice, scrie ziarul italian.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...