G4Media.ro

Trei elevi de 14 ani au venit beți la școală, în județul…

Sursa foto: Bihor Online

Trei elevi de 14 ani au venit beți la școală, în județul Bihor / Unul dintre ei, recalcitrant, a fost încătușat de polițiști / Elevul a fost amendat, iar polițiștilor li s-a deschis doar penal pentru purtare abuzivă

Polițiștii au intervenit la școala din Hidișelu de Jos, județul Bihor, după ce s-a semnalat că trei elevi ai școlii, toți de 14 ani, au un comportament agresiv, relatează Bihor Online.

Potrivit profesorilor, aceștia adresau injurii elevilor și personalului didactic și erau agresivi.

Doi dintre elevi au ascultat de indicațiile polițistului sosit în școală, în timp ce al treilea a continuat să facă scandal.

Din cauza faptului că comportamentul tânărului continua să fie unul neadecvat, polițiștii l-au încătușat.

„Polițistul a intervenit în sala de clasă în care se aflau cei trei elevi, doi dintre ei s-au supus recomandărilor polițistului de a aștepta în curtea școlii pentru a fi conduși acasă, însă cel de-al treilea a continuat comportamentul turbulent, proferând injurii, alergând între sălile de clasă și provocând în rândul elevilor indignare și un sentiment de insecuritate

În momentul în care a manifestat agresivitate față de un alt elev, pe care l-a îmbrâncit, aruncându-i pe jos ghiozdanul și alte obiecte personale, polițiștii l-au încătușat și l-au condus la postul de poliție din Hidișelu de Jos, unde a continuat tulburarea ordinii și liniștii publice și proferarea de înjurii”, transmite comisar-șef IPJ Bihor, Alina Fărcuța, citat de ziarul bihorean.

Ajunși la secția de poliție, minorului i-au fost date jos cătușele, însă comportamentul acestuia i-a făcut pe polițiști să-l încătușeze din nou.

În urma imaginilor apărute în spațiul public, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a dispus efectuarea de verificări prin Biroul de Control Intern și a deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

10 comentarii

 1. ROMANIKA TE IUBIM….
  Justitie ca in tarisoara nicaierea…😇

 2. Dar elevului, presa din Bihor scrie că e rrom, nu i se face dosar penal pentru tulburarea liniștii publice, agresiune în școală, ultraj și celelalte?

  • Nu,pentru ca nu-i lasa noul cod penal,daca nu a implinit 14 ani.Noroc ca inca nu stiu toti derbedeii despre acest lucru.Iar in privinta internarii la scoala de corectie legislatia este deficitară.Bine ca delicventul nu l-a batut pe politist ca se ducea si mai jos autoritatea politiei.Asa se intampla cand se copieaza mimetic legi din alte tari sau se iau texte disparate si se compileaza cum le da lor mai bine la interes.
   La licee mai bune,beizadelele transferate pe pile fac si mai urat.Arunca cu obiecte in profesoare,sar pe geam,injura in vazul tutror si au numai note mari in catalog.Bacul îl ia,cel putin la sectiile umaniste,cu 10,fiindca stiu subiectele sau li se inlocuieste lucrarea la corectat.Unii dintre ei ajung magistrati,notari sau chiar doctori.Si de ce nu si ingineri impostori in institutiile si companiile statului.Cred ca si profesori ajung unii dintre ei,la cat de mult s-a politizat si degradat invatamantul.Va spun din ceea ce am vazut si am auzit.De ex. Simion,a absolvit colegiul Gh.Lazar si zice ca Punguta cu doi bani este scrisa de Eminescu,vorba vine.Dar a facut o confuzie asemanatoare in plenul Parlamentului .Și cu ce emfază!!!

  • Am fost indignat de greșelile „delicventul” și „copiează” ( variantele corecte fiind deliNcventul și copIază ) și m-am oprit din lecturare.

  • Of, mai indignatule, tu esti cea mai buna dovada despre cat s-a degradat invatamantul in Romania…

 3. Copiem ce-i mai rău din vest. Or sa ajungă polițiștii precum în UK să le tremure chiloții lângă puști de 10-12 ani cu cuțite-n buzunar, pe motiv că sunt copii…în loc sa le înmoaie cocoașa. Astfel de pușlamale n-au cum sa fie corectate cu vorba buna, iar viitorul lor este destul de previzibil, din păcate.

 4. E de anale!?
  Pai cum sa mai intervina..fratilor?
  Orice interventie politieneasca are in ea un abuz..in forma..dar justificat de lege!
  Abuz e atunci cand un cetatean ..face ceva…de acest gen…
  Atunci cum sa intervina?
  cu HAI PUIUT DRAG…!?

 5. In ce hal au ajuns scolile si facultatile din Romania. Lipsa implicarii parintilor prin educatie.

 6. Și ne miram de ce polițiștii prefera de obicei sa nu facă nimic.