G4Media.ro

Transcrierea unul dialog rușinos pentru Antena 3: ”S-a dezumflat agresiunea” de la…

Transcrierea unul dialog rușinos pentru Antena 3: ”S-a dezumflat agresiunea” de la Mogoșoaia, iar consiliera USR ”nu ar fi trebuit să facă pe victima atât”/ Cum minimizează o femeie agresarea brutală a unei alte femei

G4Media vă prezintă integral transcrierea dialogului de la începutul emisiunii ”Exces de putere”, de vineri seară, moderată de Adrian Ursu, în care acesta împreună cu jurnalista Diana Tache minimizează agresarea consilierei USR Mogoșoaia, Felicia Ienculescu Popovici, de către doi colegi de la PNL și PMP.

Ursu și Tache comentează preț de câteva minute despre cum ”agresiunea s-a dezumflat” și cum consiliera ”s-a victimizat” peste măsură.

În mod paradoxal, cei doi fac aceste comentarii în timp ce în fundal rulează înregistrarea video surprinsă de camerele din sala de clasă care atestă exact contrariul a ceea ce spun cei doi jurnaliști:

 • În imaginile care pot fi văzute chiar în înregistarea emisiunii se observă limpede cum femeii îi este smuls telefonul din mână, este îmbrâncită și ținută departe de telefon, moment în care consiliera începe să țipe, cere ajutor, apoi părăsește sala.

De altfel, în timpul dialogului, Ursu pune accent pe deposedarea de telefon ca fiind o faptă reprobabilă și nu pe agresiuneși compară țipetele consilierei cu ”meciurile lui Domozină” (comentatorul de fotbal Sebastian Domozină, cunoscut pentru viteza în exprimare, n.red.), cel care ”comentează mai repede decât joacă fotbaliștii”.

Dialogul culminează cu una dintre concluziile Dianei Tache despre cum și consilierul PNL ar putea să depună o plângere penală în urma difuzării imaginilor la Antena 3.

Dialogul dintre Adrian Ursu și Diana Tache

Adrian Ursu: Priviți pentru prima dată aceste imagini, neblurate, needitate, nu așa cum s-au dat de către cei de la USR (…) Pe parcursul zilei vizionaserăm ceea ce difuzaseră cei de la USR, acea succesiune amenințare și imediat țipetele și momentul agresiunii. Diana Tache în platoul Exces de Putere, mulțumesc pentru prezență (…) Doamna Tache, ce vedem în aceste imagini? O să redifuzăm pentru că, repet, e foarte important, o să difuzăm și fragmentul care a circulat până acum în, cum se zice, în regia celor de la USR.

Diana Tache: În bucla aceea cu care ne-am obișnuit…

A.U.: Se vede că cel care trece la acțiune primul, la acțiunea ceva mai directă, contact fizic, este consilierul PNL care încearcă să-i ia telefonul din mână doamnei de la USR, care filma deși i se ceruse să nu filmeze după care are loc acel corp la corp în care… auzim țipetele…

D.T.: De ajutor! Și am trăit o zi întreagă cu impresia că doamna a fost agresată, în condițiile în care o persoană, nu neapărat o femeie, ci o persoană strigă după ajutor fără să se vadă imaginile în sine ai impresia că este agresată. Într-un fel… Admonestat într-un fel…

A.U.: Bun deci trebuie să spunem că acele imagini erau pe telefonul doamnei care probabil fusese acoperit de manșeta domnului de la PNL

D.T.: Da, dar pentru că doamna știa, fiind protagonistă totuși, unul dintre protagoniști, pentru că doamna știa că agresiunea practic, iată, s-a dezumflat agresiunea. Acuma cu stimă spun asta nu mi se mai pare că doamna a fost agresată. Acest tip de schimb, nici măcar nu-mi dau seama cu ce tip de schimb au putut să rămână la nivel de schimb de replici pentru că sunt totuși niște consilieri locali, niște politicieni, niște oameni care votează în comuna respectivă, în localitatea respctivă să aibă tot ce le trebuie. Nu cred că doamna ar fi trebuit să facă pe victima într-atât în condițiile în care domnia sa știa practic ce se petrecuse acolo.   

A.U.: Îi rog pe colegii mei să derulăm imaginile până la momentul acela în care consilierul PNL, care a fost de altfel suspendat de către organizație, întinde mâna destul de agresiv, trebuie să recunoaștem, spre telefonul doamnei de la USR, ca să revedem doar acel fragment până reușim să-l derulăm până acolo. O să revenim la aceste imagini.

D.T.: Plângerea există… Adică eu cred că de data asta se pot înscrie două plângeri. Plângerea făcută de doamna de la USR cum că a fost bruscată și plângere făcută de domnul de la PNL cum că bruscarea s-a petrecut în felul în care l-am văzut acum, abia acum, la sfârșitul zilei.

A.U.: Vedem aceste imagini în momentul de față, exact acel moment, domnule Falcă, auzim strigătele doamnei, dar cumva, nu știu cum să zic, e ca la meciurile domnului Domozină, dânsul comentează mai repede decât joacă pe teren fotbaliștii. Țipetele cumva sunt disproporționate față de episodul de-acolo din încăpere. Sigur, a lua telefonul cuiva este un gest sancționabil, bun proprietate al acelei persoane, deposedarea este mai mult ca sigur sancționată legal. S-a vorbit însă mult despre agresiunea fizică, aceste imagini schimbă cumva datele după ce am aflat astăzi că s-a concretizat și printr-o plângere penală. 

Context

Consiliera USR, Felicia Ienculescu Popovici, a intervenit în emisiune explicând că se afla ”în stare de șoc” și că a început să filmeze după ce a fost ameințată în mai multe rînduri de consilierii din încăpere, care au întrebat-o dacă ”n-are bărbat în casă”. Ursu i-a replicat că a început să filmeze deși stătea liniștită pe scaun și nu se aude nici o amenințare, însă consiliera i-a explicat că amenițările au fost proferate înainte de a începe filmarea.

”Când ar fi trebuit să filmez, după ce agresiune a avut loc?”, a întrebat consiliera USR, care s-a declarat uimită de abordarea moderatorului.

Și europarlamentarul PNL, Gheorghe Falcă, a susținut teza provocării lansată de Adrian Ursu, afirmând: ”Nu inciți, dacă incți faci parte din ce a reproșat lumea”. Falcă a minimalizat scenele de agresiune evidente și a spus că femeii i-a fost ”luat” telefonul deoarece ”nimeni nu se simte confortabil când te filmează cineva”.

Senatorul USR, Ștefan Pălărie l-a criticat pe Adrian Ursu pentru ”lipsa de empatie” și modul în care prezintă cazul consilierei USR agresate de cei doi bărbați spunând că nici măcar nu ar trebui să fie pusă problema ”provocării” agresorilor de către victimă. El l-a întrebat cum ar fi reacționat dacă în locul consilierei USR s-ar fi aflat soția sa.

Adrian Ursu l-a acuzat pe Pălărie că ”provoacă”, a început să-i bruieze intervenția telefonică, să aplaude și l-a scos din emisiune, întrerupând convorbirea. În cele din urmă, vizibil enervat de intervenția senatorului USR, Ursu a spus că și-a început emisiunea precizând clar că amenițarea cu ”scaunul cu rotile” este ”abominabilă” și că agresiunea consilierilor PNL și PMP reprezintă un caz grav, care va fi lămurit de procurori.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

95 comentarii

 1. Antena 3 e ca o mâncare stricată care îți împute frigiderul. Trebuie sa o arunci la toaleta și sa tragi apa.

  • Ca de obicei, mie mi se pare ca discutam tot timpul despre altceva.
   Face cineva o comparatie intte mega-proiectul lui Daniel Florea de la Sectorul 5 (care proiect ce s-a intamplat cu el?) si care a fosr aprobat si cu voturile unora de la USR pentru ca altfel nu trecea
   cu
   acest mega-proiect?

   De ce nu vorbim despre faptul ca aceste tunuri rezolva o nevoie financiara imediata si ca nu exista un rezultat pentru omul de rand.

  • Nu la toaleta, ca se infunda…
   Lasand la o parte gluma, daca oamenii nu si-ar mai pierde timpul vizionand asemenea dejectii viata publica ar fi mai normala.

  • Nu înțeleg cum jurnaliștii pot promova violența față de femei. Adică, înțeleg, ai voie să te exprimi, dar dacă încalci niște limite ar trebui să intervină cineva, spre exemplu CNA. Poate ar trebui să i se ia dreptul de emisie 6 luni, ca OTV -ului!

  • @Dragos…Proiectul lui Florea e de fapt un studiu urbanistic pentru campania electorală, la fel ca spitalul lui Tudorache, la S5 terenul fusese transmis prin HG de la Armata pe timpul lui Vanghelie, în campania electorală HG a fost abrogat, terenul s-a întors la Armata…în 12 ani de administrație PSD la 5 nu au fost în stare să facă drumul din Prelungirea Ghencea la Șoseaua Alexandrei…chiar dacă statul prin CNI și Dedeman au făcut 3 km din el în 2019 pentru stadionul Steaua. Terenul era pretabil pentru dezvoltarea unui cartier nou, dar primăria a folosit ideea în campania electorală și atât, nu e corupție, e prostie, nu au cheltuit bani…la Mogoșoaia e altceva, acolo va fi parteneriat public privat, plus investitii in utilități și drumuri pe fonduri europene, componenta de spital și campus de R&D va fi realizată de o mare companie de sănătate din Israel.

  • Eu il „apreciez” pe dl Palarie care atunci cand a sesizat ca Dna bruscata, colega lui, nu e destul de afectata la telefon a luat dansul microfonul si a infierat zmulgerea telefonului si traumele produse de pierderea acestui element esential al vietii noastre moderne.
   Si eu as fi tipat, m-as fi tavalit la cat costa unul bun.
   Altfel Ilfov e plin de smecheri, de clanuri interlope (si din aia mai low ca in Dragomiresti si spalati ca in Mogosoaia) cu legaturi cu primarii.
   Nu va duceti dupa fenta, ma rog cei care au bruscat sa plateasca conform legii, dar problema in Ilfov e dincolo de scandalul asta minor fata de furaciunile si combinatiile cu terenuri care se fac de 30 de ani.

  • Bobita nu te crede nimeni.

   Nu finalizeaza nimeni nimic.

   Unii incaseaza niste comisioane imense inainte sa inceapa proiectul si apoi autoritatile il abandoneaza.

   Nu mai bine se apuca sa traga utilitati in tot Ilfov-ul (apa, canal) si apoi sa mai construiasca inca un mega oraș lîngă?

   Cine mai vrea sa se mute la bloc in ziua de azi cand visul oricui e o casa si un teren?

   L-am auzit la radio pe prefectul de Ilfov(acum 1 an) cum se lauda ca are fonduri UE la dispozitie pentru utilitati. Ai idee daca are ceva planificat anul asta cu acei bani. Adica sa si finalizeze ceva… ca deja dupa un an… #nimic
   Nimic pnl, nimic pzd nimic pemepe

  • @dragos…in Ilfov sunt in derulare investitii de vreo 500 mil euro, fonduri europene, pe apa canal, asta numai Compania, unele primarii fac stații de epurare de exemplu Chiajna și Snagov, problemele Ilfovului tin mai mult de București, nu ai unde pune gunoiul, stația de la Glina nu e gata, tot ce tine de regiune e blocat la nivel de consiliu municipal sau de sector, Sectorul 4 ce mai misca pe asocieri cu Ilfov,

  • Nu ar trebui sa fie un link pe siteul Prefecturii cu toate proiectele finalizate?

 2. Na ! Acum ati pus o pereche de c’ati pescuiti din haznaua3 !

  • A3 si RTV = Secu .. Sri .. politic .. mafia .. propagandã .. interese majore .. stat esuat

  • Doamna Tache, daca te lua si le tine la palme Mitica Dumbrava, ce mai ziceai?

  • In titlu se vorbeste despre „dialog rușinos pentru Antena 3”. 🙂
   Gresit: pentru nerusinatii de la Latrina3, dialogul asta e normal, in schimb pentru oamenii cinstiti, cu bun simt, e rusinos!
   Dar daca PNL si PSD pompeaza milioane de euro lunar in trompetele de presa, de la Latrina3 la RTV, B1, iRealitatea sau Digi24, astea-s rezultatele!
   Iar CNA, aflat sub bocancul PNL, PSD si UDMR e „mort”, nu sanctioneaza ticalosiile astea.

 3. Nu va suparati, doamna este in platoul televiziunii unde o jurnalista a fost atacata in direct de o tipa care intrase fara nicio problema?
  De aia nu are ursul coada.

  • Aoleu, ca acum am citit, doamna e colega cu jurnalista? Vai de capul meu. Dar nu prea sunt unite ca sa zic asa.

  • Nu cumva tot in platoul ala a venit la un moment dat in emisiune unu’ care a zis ca va face si drege daca va fi parasit si apoi zis si facut? Doar a zis in emisiune, fara alte gesturi.

 4. Antena a plătit pentru banii primiți de la Orban și Superșmen. Lingăi și mafioți. Pe banii proștilor…

 5. Au perfectă DREPTATE! Rușinos este ce a făcut nesimțita aia de la USR care o căuta cu lumânarea dar de la talibanii USR-ului ne-am obișnuit cu acțiuni groniene de a-ți pune telefonul în gură și a te filma. Cu cu drept, acea nespălata își permite să filmeze niste oameni? Eu îi făceam telefonul guler!

  • De acord cu tine gionule

  • Lepra mai esti mai Eugene !

  • lol ce razboinic al tastaturii esti ma nea Iugiin, mai ca ai zice ca esti si tu vreun mafiot ca aia din film – nu doar un troll obosit care n-are coae decat sa viseze cum ar agresa si el o femeie.

  • Bai Eugene, inteleg sa mananci handel pe teme politice, dar tu chiar nu ai limite? Chiar nu constientizezi ca ducerea in derizoriu evenimentului afecteaza siguranta tuturor femeilor din Romania? Pentru ca ghiolbanii care s-au uitat aseara la TV vor crede ca e normal sa ai un astfel de comportament, iar ma.ta poate fi oricand intr-o situatie similara.

   Esti mai grobian ca protagonistii serii. Si hai sa iti mai zic ceva: iti meriti saracia cu varf si indesat.

  • E greu de crezut ca e sarac. Dar astia oricat or sa adune tot saraci or sa se simta. La fiecare tur de alegeri li se strica somnul, daca cumva rastoarna cu adevarat cineva sistemul? Asta e drama celor imbogatiti pentru ca le-a permis regimul, oricat ar avea tot flamanzi se vor simti. Haina scumpa o sa stea prost pe ei si de imobiliare se alege praful destul de repede. Nu fac nimic cu viata lor, un fel de slugi la partid din mandrie. Au toti, si ei si progeniturile lor, niste figuri buhaite si bolnave.

  • Sperăm ca urmatoarea femeie agresată în țară asta să fie mămica ta,Eugen!! E tare vinovată pentru ca a adus pe lume așa specimen!!! Bleah,scârbos ești!!!

  • Eugene, eu chiar cred ca tu esti un troll, sustinator din umbra al USR. Ca prea ne arati in toata splendoarea mitocania si violenta unui sustinator USL. Ai grija, sa nu se prinda lumea 😉

   Si am zis USL, ca deja nu mai vorbim de PNL in povestea asta.. A reactionat si a trecut la spalarea de imagine tot sistemul, inclusiv trusturile traditional pro-PSD sau postacii arondati traditional PSD-ului.

   Deja e o mare uniune de valori aici. Talharii care au scapat de puscarie prin „spalarea” dosarului sau prescriptia faptelor, coruptii, ticalosii din presa, mafiotii imobiliari, mardeiasii de partid – toti uniti in cuget si simtiri. Si ar fi bine sa ii zicem USL, ca nu avem alt nume mai potrivit.

   Sa nu uitam sa ii multumim si sefului acestei mafii, pre numele lui Klaus Iohannis, capo del tutti capi, omul care a preluat in mod oficial sefia de la Dan Voiculescu.

   Cine crede ca exagerez, sa vada cam ce oameni sunt varf de lance in tunul de la Mogosoaia: Alina Gorghiu – senatoare PNL, fostul preşedinte PNL (pusa cu mana de Iohannis acolo, da?), Daniel Dăianu – preşedintele Consiliului Fiscal (PNL), Ionel Scrioşteanu – secretar de stat la Ministerul Transportului (PNL), Tudor Precup – fiul minor al primarului Mogoşoaiei, Paul Precup (PNL).

   Oamenii lui Iohannis, gata sa bage mainile pana la cot intr-un tun de un miliard.

  • Eugen e pentru altceva aici.
   Evident toata lumea e curioasa in cât timp dosarul va ajunge pe masa judecatorului.
   Hai Bode, hai Predoiu hai Ciuca. Iohannis e cu autistii

   Femeia nu-si va gasi linistea pina nu se face dreptate… Palade de exemplu e inca liber…

  • Eu sunt doar gunoi in stare pura !

  • Eugen,singurul pitecantrop nesimtit pe aici esti tu.Daca femeia aia nu filma era și bătută și cu banii luați.Se vede ca ești prieten cu ăștia care-si permit orice pentru ca sunt niște politruci obsceni puși pe furat și nervoși ca nu sunt lăsați sa-si facă mendrele.Deci problema e a prietenilor tai hoti din PNL ,PSD și alții ca ei nu femeia bătută care făcea parte din USR care nu stau la furturi și smenuiri.Ar trebui sa te bucuri ca mai sunt și oameni care nu pot fii corupti ca prietenii tai.Stiu ca esti de acird cu hotii doar doar iti pica și ție o felie

  • @Eugen
   Ai vrea tu !

   PS. Esti doar un gunoi ordinar

 6. Pzdele trebuie puse sa se arda intre ele ca dupa aia zic ca le ardem noi si suntem nesimtiti. Cand vrei sa arzi o pzda pui o alta pzda sa se ocupe de problema.

  • Credeam ca prepubertinii virgini si complexati nu au voie sa comenteze. Nu era o limita minima de varsta pentru a posta aici?

 7. Doar ca sa fie solidara cu alta femeie. Cum ar fi daca politistii n-ar mai aresta violatorii?? Ca si politistii si violatorii sunt tot barbati deci ar putea sa fie solidari pe criterii de gen.

  • Intr-o lume fara educatie si ca a noastra problema se pune altfel: Fiecare dintre cele doua doreste ca progenitura ei sa ajunga sef de trib. Inevitail va intra in conflict cu cea de-a doua care doreste si ea acelasi lucru. Pana aici nu prea vad motive ca, intr-o astfel de lume, femeile sa faca front comun. Daca un partid e la conducere, una dintre ele „o duce bine”. Daca lider e celalalt partid, cealalta are sanse mari pentru ea si urmasii ei.
   Deci, partidul e in toate.

 8. ce limbaj de lemn ideologizat aveti „Cum minimizează o femeie agresarea”

  🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

  evenimentul nu a avut legatura cu s*xul din buletin, ati fabricat un fake news

  • Tu ești ăla de o bate pe nevasta-sa că sa te distrezi?

  • Barbatul nu era tinut cu forța acolo. Putea sa plece/putea sa nu vina
   Bărbații au ales subiecte de discuție ce nu tineau de atributiile jobului lor.

   Pentru 600 de lei pe luna cu cat sunt platiti de primarie trebuiau doar citeasca sa semeneze si sa plece.

   Partidele sunt vinovate pentru ca accepta asemenea specimene sa fie reprezentantii lor

 9. Tu nu ai pic de rusine mai !

  PS. Merita sa te prostituezi in asa hal postacule ? Nu ti-e sila de tine ?

  • @Su,
   Era pentru @Eugen, nu-i așa?
   In alta ordine de idei: domeniul unde trebuie să cauți ziua sacrificării zburătoarelor durdulii e cel „Juridic”, pe dreapta, in chenar muștar dijonez/portocaliu…Capisci ?
   PS. Vreo veste de la…?

  • Scara
   Pt ala !
   Maine, azi sunt in relas !

   PS. Nicio veste ! :(((

  • Scara
   Am fost deja. Mai erau doi inauntru !

 10. Acestei Angi Șerban de Mogoșoaia , nu prea ia ieșit făcătura , de fapt scenariu și regie de USR-ișt, în reslitate ea incită , provoacă , adică bagă bățul prin gard , după care începe să ORĂCĂIE precum broasca în gura șarpelui .

  • Sper sa fie unu din asta sa îi facă și lu m.a-t.a la fel și apoi să vedem ce poziție iei.

  • Mai lasă postarea când bei. Și caută ochelarii. Cu mintea nu ai cum s-o rezolvi: a fost ,,suptă” de veceurile Varanului. Cam greu pentru tine…

  • @Vali , când provoci și instigi , după care țipi că cel pe care l-ai provocat a reacționat . Bine asta este rețeta patentată de tinerii frumoși și liberi .

  • @A310.
   Tu esti ca ala care violeaza o femeie pt ca avea fusta scurta.
   Sunteti animale, nu oameni.

  • @A310: „curajosii” dreak de cocalari ce sunteti, tocmai buni de trimis in linia întâi să luptati cu putineii. Acolo să vă vedem, nu pe-aici porcaind femei la comanda unora care vor să dea tunuri zdravene, profitând de statul ăsta impotent condus de netrebnici plagiatori sau penali sau indiferenti sau incompetenți sau analfabeti de-a dreptul.

  • @Sincer
   Cred ca insulti animalele.

  • @Vali
   O sa stea capra !

 11. Ce este mai interesant ca usr acuza aur ca sunt extremiștii, dar de fapt cei de la usr pe același platforme au mers și acum sunt invidioși pe cei de la AUR ca le iau din procente. O sa avem niște alegeri foarte interesante .

  • Subiectul fiind cu totul altul, fara legatura cu AUR.

   Dar e dragut ca ati trecut pe aici.

  • Ca deobicei esti un natarau de pesedist !

   PS. Atat de natarau incat o sa te rejecteze PSD la fratii lor mai mici si mai prosti !

  • Luis, de fapt e fix invers, aur acuza usr ca sunt extremisti stangisti, dar na, Tre sa iti faci datoria de postac aurist

 12. E o duhoare de latrină ( 3) pe forum cum nu am mai văzut . Rusofilii și lingăii , probabil remunerați cu câteva copeici , sunt mai activi de când se preconizează atacul asupra Ucrainei .
  Pe timpuri circula un banc: ” mai rariti-va băieți , mai rariti-va” !

  • A3 e o duhoare și userista aia e o tarfa proastă.

  • @Radulescu.
   „Tarfa” – te exprimi f frumos la adresa unei femei pe care n-o cunosti.
   Cum ai reactiona daca despre sotia, mama sau fiica ta s-ar spune ca sunt tarfe ?

  • Tu esti o scàrboşenie care nu incape in cuvinte.

  • Iar tu esti o scarbosenie care nu incape in cuvinte.

  • @Sincer
   Oare o astfel de creatura merita osteneala de-ai vorbi civilizat?

  • @Radulescu Marcel. In anumite situatii, blocarea postarilor e normala. Poate ca G4media ar trebui sa verifice mesajele si sa mai taie din ele. Mesajul tau mie personal imi face rau. Si o sa iti explic si de ce.

   Eu pe femeia aia o cunosc personal. Si va pot spune ca eu nu am cunoscut persoana mai buna si mai altruista in viata mea. Si-a pus toata casa si tot terenul din Mogosoaia la dispozitie pentru tabere pe teme ecologiste facute cu copii. De ani de zile face vara de vara lectii cu copii saraci din Mogosoaia, ca sa poata recupera cat cat materia, sa nu ramana complet analfaneti (ca primarul PNL are alte prioritati, se vad care). Repet, totul pe timpul si pe banii ei. Asta e visul ei, sa se ocupe de ecologie si de educatia copiilor in directia asta.

   Ei, uite ca in Romania nicio fapta buna nu ramane nepedepsita. Inclusiv de niste neispraviti ca tine, extrem de curajosi pe net, gata sa faca tarfa orice femeie pe care nici macar nu o cunosc.

   Deja ma simt ca in filmele italiene cu mafioti in care mafiotii castiga totdeauna in final, iar personajele pozitie sfarsesc impuscate la colt de strada, dupa ce le-au fost violate nevestele si ficele. Mare mizeria a ajuns tara asta.

  • Ai vazut reportajul recorder „marele ceausescu”? Si acolo tot o userista ii tinea piept marelui daniel florea ajuns acum mare parlamentar psd.
   Ma mir ca nu discuta nimeni analogia

  • @silicon_v
   Nu le vorbi primatelor USListe despre ecologie. Aia nu te-mbogateste.

  • Daca incerci sa scrii despre fraude, lipsa de interes, curtea de conturi… g4media prin reponsabilul de articol cenzureaza.
   De ce nu ar fi si ziaristi infiltrati prin redactii?

  • Ceva nu e in regula! Acest Radulescu Marcel nu este acelasi cu cel care comenteaza de obicei pe g4media, sunt sigur! Cel mai probabil este o clona mizerabila acest Radulescu Marcel

 13. Aiiii de capu meu, cum ar zice un ardelean!
  Cum s-ar zice „și bătut și f… utut și cu banii luați” și tot tu ești de vină.
  Halal națiune….

 14. Se pare ca Diana are fetisuri cu bataita!

 15. Ce a fost interesant este că, în acelasi timp, coincidenta dreak si CiutacuTV era cu aceladi subiect in gură, cel mai probabil au primit o transa de bunătăți in conturi, având în vedere miza imensă a porcăriei de la Mogoșoaia.
  Ciudat că Ursu este soțul europarlamentarul Carmen Avram, pe vremuri un realizator bun de investigații, azi trompeta multor penali.
  Falca e ceea ce este, un alt analfabet cocalar ajuns sus, pentru că nimeni nu l -a cercetat un pic să vadă de unde are bani.
  Iar patachina de Tache, ce să-i ceri, ea avea de spus o „poveste”.
  Atatia bărbați „curajosi” in cele două platouri TV si in sala de consiliu local, iată că Ciuca are batalion de linia întâi, bărbați curajoși si integri gata să bată femei si apoi să zică că ele sunt de vină, ei sunt victimele.

 16. Mai rămâne doamna Gorghiu să ne spună că imaginile sunt trucate.

  • Mai martirule, tu nu ai murit deja la 10 august sau la 13 iunie? Cand oamenii SIE sunt dezlipiti din guvern, voi muriti si de doua ori pe luna.

 17. Doamna „jurnalista” Diana Tache este o fostă consiliera de-a lui Carmen Dan, soțul lu’ ” jurnalista’ e epolet de-al lui Bode, fost consilier de Carmen Dan si el.
  Ăstora, soților Tache, le vom plăti si pensii speciale, ca să știți. :)))))))))))))))))))))
  E clar că lapidarea cu nerusinare a consilierei are rădăcini penelista, acolo trebuie căutate ” sursele” , poate la domnul Precup, milionarul primar al Mogoșoaia, pentru care 2/3 din 15 face 9, 99, în prostia lui antologică.

 18. Renunțați la televizor, dăunează grav sănătății mintale !
  Daca nu puteți ,măcar uitați-va pe Discovery Chanel.

 19. Oamenii cumsecade care inca voteaza PSD si PNL, fiind dezinformati de Latrine, se vor trezi cand vor realiza nivelul de abjectie al acestor partide.
  Asa banditilor, dati-va arama pe fata!

 20. Cand vedeti un uslamist trageti apa! Daca e ruda, trageti apa de doua ori!

 21. A. U. ca deja e prea mult sa crezi o cineva cu o asemene atitudine are nume de om , probabil este casatorit . Daca este casatorit , atunci e greu de crezut ca sotia lui inca nu a cerut ordin de protectie de la politie . Daca aceasta este viziunea ”blandului” A.U. , atunci e groaznic ce fiare gazduieste Voculescu ( Fundatia Voculescu :)))) ) . Noroc ca Dumnezeu le mai da cate o corectie gratuita asa cum îsi cer singuri , vezi episoadele ”pugilistului” Badea , episoade ce cred ca pot repune pe rafturi si neuronii lui A.U.
  Invitata avea ceva emotii in glas ca nu cumva A.U. să-i aplice un raspuns similar cu cel primit de consiliera USR, dar banu face tot , merita sa ”muncesti” pentru a continua agresiunea de data acesta prin umilirea victimei . Recomand ”precinstitei” D.T. tratamentul primit de Badea pe varaianta feminina ( exista si se practica) deoarece niciodata nu e prea tarziu sa-ti vina mintea la cap , mintea buna.

 22. Jurian, fi luat o mitica Iliescu dar la altceva!

 23. doua rable pesediste

 24. Trebuie sa si presteze parasutele „media” pentru milioanele alea pompate din banii publici, pusi la dispozitia partidelor!
  Azi incurajam agresiunile la adresa femeilor, maine agresiunile la adresa copiilor, AUR incita la violenta impotriva presei care a ramas obiectiva. Unde o sa ajungem in ritmul asta?
  Devine tot mai clara diferenta intre noi si astia de la PSDNL. Nici nu ii poti numi mafie, grup organizat sau mai stiu eu ce. Se comporta ca niste smecherasi de cartier, niste interlopi de cea mai joasa speta.

  • Nu au un reper în viața. Nici cei de la PNL nici cei de la PSD.
   PMP e suspect din start.

   Oamenii ăia stiu ca degeaba faci politica daca nu ai cu cine?

   E nevoie de niste valori morale, nu orice om e potrivit in orice pozitie

 25. In urma cu ceva ani am fost martor la ceva asemanator. O presedinta a unei organizatii de tineret a partdului social democrat efectua inregistrari in institutia respectiva, inregistrari numai audio cu reportofon ascuns. Cu acele inregistrari, aproape toti responsabilii institutiei au fost inregistrati, in etapa a doua trecea la santaj. Unii dintre colegi au fost santajati. Cand m-a inregistrat pe mine in birou, a prins momentul ca eram singur, a intrat, iar din senin, ca o isterica, a inceput sa tipe, mimand o agresiune din partea mea asupra ei, inregistarta pe banda reportofonului. M-am prins imediat ca ma inregistreaza, era suspect comportamentul ei teatral, am anuntat conducerea institutiei si a fost prinsa in direct chiar de seful institutiei in momentul in care il inregistra si pe acesta. Santajul nu a mers, seful institutiei mele il cunostea pe presedintete de partid al filialei locale care a exclus-o din partid. Se pare ca-i inregistra chiar pe colegii sai din organizatia de partid si pe seful organizatiei.
  Asta face si doamna de la USR, teatru, victimizare, apoi profit politic. O mizerie de oameni s-au carduit in USR, si ne intrebam de ce partidul scade, nu urca in sondaje.

  • Sincer nu cred.
   A aratat si in Zootropolis cum functioneaza sistemul.
   Ura nu duce la nimic bun.
   Doamna de la USR are un cv impecabil

  • Au inceput sa va plateasca sa spuneti povesti de adormit copii ?

  • S-a pornit morisca postacilor uselisti! Povestile astea sa I le zici Lui fiica-ta cand o culci postache uselist, poate Ii dai vreo idee!

  • @Am avut parte de asa ceva – Ma, tu esti pesedist, ma! Avand in vedere „ca-i inregistra chiar pe colegii sai din organizatia de partid„ si luand in considerare ca a incercat si la tine sa inregistreze, putem trage concluzia fireasca ca erati colegi in pesede 😀

 26. Prezentatorii sunt oligofreni!

 27. Rușine !
  Sunt oameni care privesc și citesc astfel de lucruri și le considera normale,pe asta se bazează acești mercenari!

 28. Nu e agresat nimeni pe film. NU se vede nimic in film, in timp ce auzim un barbat spunand „nu mai trimite reporteri la familia mea” si o femeie spunand „ajutor, ajutor, ajutor”. Dar nu sare nimeni in ajutor, semn ca nu are nimeni de ce sa sara in ajutor.

  Sau vreti sa credem ca zeci de barbati au asaltat-o pe aceasta Ecaterina Teodoroiu, care se sacrifica pentru drepturile mele mai ceva decat Isus?

  • „iti rup picioarele!” Te-am agresat sau nu? Sau tu nu ai auziti decat de agresiune fizica?

  • Ete, aparura toti vitejii mosului, pusi sa arunce cu noroi si sa balacareasca un om adevarat, o femeie care a facut mult bine. Alinutzo, uselisto cu facultate de kko, tine-ti leprele in grajd!

 29. @Eugen
  Ai vrea tu !

  PS. Esti doar un gunoi ordinar

 30. Păi matale Nea Eugene, când ai mobilul în mână și ești agresat verbal și fizic de vreun interlop, să-l pui deoparte și sa-l închizi. Nu e bine să ai vreo dovadă cu agresiunea interlopului. Și mai ales când el îți spune explicit să nu îl filmezi…. gata, execuți! Apoi poți să stai și crăcănat către dânsul, nu-i problemă. Nu va dovedi nimeni nimic. Va fi secretul vostru. 😁

  Lasă-i pe alții să-și poarte singuri de grijă și să-și strângă dovezi în propria apărare. Că doar doamna nu i-a filmat în toaletă pe sociopații aceia. I-a filmat cum amenințau verbal și fizic.

 31. Usl se simte confortabila sa-si atata muschii avand in vedere nivelul de inteligenta si culturala Al romanilor

 32. A3 este un post de propaganda pestilentiala.

 33. Ce nenorociți ,A3 ,nu îi mai urmăresc de pe timpul când Pușcăriașul Voiculescu a ordonat ,,Dacă nu își dă demisia în 60 de zile va fi suspendat în 90,,.
  E un Penitenciar TV.

  • Ei l-au bagat in puscarie cu dezvaluirile pe borfasul Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu. Pe Cocos, pe Udrea, pe multii altii. O sa-i vina vremea si lui Werner.