G4Media.ro

UPDATE Traficul feroviar pe relaţia Gligoreşti – Luduş, închisă din cauza defectării…

sursa foto: Facebook/ Sorin Grindeanu

UPDATE Traficul feroviar pe relaţia Gligoreşti – Luduş, închisă din cauza defectării unui tren privat de marfă

UPDATE Circulaţia trenurilor între staţiile Gligoreşti şi Luduş a fost reluată la ora 14:03, informează CFR SA printr-un comunicat, transmite Agerpres.

Știrea inițială

Circulaţia feroviară este închisă duminică după-amiaza pe linia simplă Gligoreşti – Luduş, din cauza defectării unui tren privat de marfă în linie curentă, la km 327+400, informează Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA, printr-un comunicat, conform Agerpres.

„Trenul privat de marfă, care aparţine operatorului Constantin Group, efectua un transport pe relaţia Constanţa Ferryboat – Iernut şi are în compunere 35 de vagoane goale”, se menţionează în comunicat.

Reprezentanţii CFR SA subliniază că, până la sosirea locomotivei de ajutor, necesară pentru retragerea garniturii de marfă din linie curentă, trenurile de călători IR 1745, care circulă în relaţia Tărgu Mureş – Cluj Napoca, şi R 4534, care circulă în relaţia Războieni – Târgu Mureş, staţionează temporar în gările Luduş, respectiv Gligoreşti.

„Estimăm finalizarea operaţiunii de retragere a garniturii defecte de marfă şi redeschiderea liniei în circa 60 de minute. CFR SA adresează scuzele necesare călătorilor din trenurile staţionate temporar şi îi asigură că personalul feroviar al SRCF Braşov va acorda tot suportul tehnic necesar operatorului privat de marfă pentru retragerea garniturii defecte în condiţii de siguranţă, astfel încât reînscrierea în circulaţie a trenurilor de călători să se realizeze în cel mai scurt timp”, precizează sursa citată.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează