G4Media.ro

Alarmă falsă în cazul alertei cu bombă: O fostă judecătoare ar fi…

Sursa foto: Facebook / Poliția Română

Alarmă falsă în cazul alertei cu bombă: O fostă judecătoare ar fi fost ameninţată

UPDATE

Pirotehniştii nu au găsit niciun dispozitiv exploziv în urma alertei cu bombă din municipiul Arad, iar femeia care a sunat la 112 ca să spună că este ameninţată este o fostă judecătoare de la Tribunalul Arad, pensionată recent.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, la adresa de domiciliu a femeii au intervenit forţe impresionante, fiind blocată strada şi evacuaţi locuitorii din casele învecinate.

Pirotehniştii au verificat ambele autoturisme ale fostei judecătoare, care sunase la 112 să spună că a fost ameninţată şi că sub un autoturism ar putea fi amplasată o bombă. Niciun dispozitiv străin nu a fost însă găsit.

„Maşinile familiei, precum şi imobilul, au fost verificate, nefiind găsit niciun dispozitiv suspect”, a precizat IPJ Arad.

O femeie a sesizat polițiștii din Arad că a fost amenințată, iar pe autoturismul său a fost montat un aparat străin, anunță IPJ Arad.

”Astăzi, în jurul orei 11.50, polițiștii au fost sesizați despre faptul că o femeie, din Arad, ar fi amenințată, iar pe unul din automobilele acesteia s-ar fi montat un dispozitiv străin.

Zona a fost asigurată, peroanele din imobilele din zona în curs de evacuare, fiind constituit un perimetru de siguranță”, precizează polițiștii.

Traficul a fost blocat pe toată strada Mărășești, acolo unde era parcat autoturismul și a fost solicitată echipa de pirotehniști.

Surse G4 Media spun că femeia care a alertat poliția este fost judecător la Secția Penală, în prezent pensionar.

Tot în Arad, omul de afaceri Ioan Crişan a murit în urma exploziei care a avut loc sâmbătă, 29 mai 2021, în parcarea unui supermarket. Din primele cercetări, Ioan Crișan ar fi fost filat timp de cel puțin două săptămâni și cel mai probabil bomba ar fi fost amplasată în mașina sa în fața blocului, în condițiile în care a fost nevoie de mai puțin de un minut pentru montarea acesteia.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...