G4Media.ro

Toate persoanele care vin în România din Italia, Franța, Germania, Spania și…

Toate persoanele care vin în România din Italia, Franța, Germania, Spania și Iran intră în carantină instituționalizată timp de 14 zile

Toate persoanele care vin în România din Italia, Franța, Germania, Spania și Iran intră în carantină instituționalizată, iar cei care vin din orice altă țară, vor sta în izolare la domiciliu timp de 14 zile, potrivit actualizării listei „zonelor roșii” și a „zonelor galbene”.

Potrivit Institutului Național de Sănătate Publică (INSP), ţările considerate „zone roşii” sunt: Italia, Franţa, Germania, Spania şi Iran. Astfel, persoanele care se întorc din aceste ţări vor fi plasate în carantină instituţionalizată 14 zile.

De remarcat că nicio regiune din China sau Coreea de Sud nu mai figurează ca „zonă roșie”.

În ceea ce priveşte „zonele galbene”, pentru care se impune izolarea la domiciliu 14 zile, INSP arată că toate persoanele care sosesc dintr-o călătorie internaţională se vor supune acestei prevederi.

Măsura a intrat în vigoare miercuri, la ora 0.00.

Sursa: INSP

Foto sus: Inquam Photos / Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

  • #kondensatorilor, nici akum.in ceasul doişpce nu va dati seama ca se doreste crearea panicii de covid pt ca toti sa dam buluk la vaccinare ?!

   Orice om care vrea sa se apere de un inamic (in cazul nostru covid-ul( se BARICADEAZA in casa / cetate si nu mai lasa pe nimeni.

   Chestia asta ca doar daca vii din cele 5 tari te tine la granita e frectie de lemn.

   Dsca vin Oagadougou si acolo am stat nas in nas cu o tipa, care la randul ei a stat cu un „chinej” (a la costache) care acum e 3 feet under ma lasa sa intru in ROMANIA !!?

   Ma lasa !!

  • Frectie la picior de lemn

 1. Dar pâna acuma ce au facut,s-au uitat la desene animate ?????? Cind a iesit pima data la notizia ca in China exista acest virus,toti Cei care intrau in România si in Toata Europa trebuiau pusi in carantina obligatorie iar la ora actuala in lume nu era PANDEMIE.

 2. Iohannis, Iohannis, nu trebuia sa-i chemi/lasi in Romania…mama lor de voturi politice!Acum, cine o sa aiba pe constiinta mortii?

 3. Cazare la hotel 230lei persoană masă 70 lei persoană hoteluri private afacere de partid în condițiile în care statul deține multe hoteluri și spații de cazare .Șacalii nu se tem de viruși.

 4. Vin şi din Iran?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.