G4Media.ro

Titularizare 2020: Rezultatele examenului de angajare în școli se afișează astăzi

Titularizare 2020: Rezultatele examenului de angajare în școli se afișează astăzi

Rezultatele de la titularizare 2020 vor fi afișate astăzi, 4 august, la sediile inspectoratelor școlare și pe site-ul titularizare.edu.ro. Acestea sunt primele rezultate obținute de profesori la examenul de angajare în școli. Amintim că rezultatele de la titularizare 2020 nu vor fi anonimizate, pe modelul celor de la evaluarea națională și bacalaureat, acesta fiind un concurs public de angajare în școli, după cum au declarat pentru Edupedu.ro reprezentanții Ministerului Educației.

UPDATE: Au fost afișate rezultatele la titularizare 2020.

După ce se afișează rezultatele, profesorii nemulțumiți de note pot să depună contestații. Titularizarea este angajarea într-o școală pe perioadă nedeterminată, iar pentru titularizare candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), trebuie să aibă minimum nota 5.

Contestațiile se depun la sediile inspectoratelor școlare județene sau se transmit prin mijloace electronice, în zilele de 4 august, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 5 august, până la ora 12:00.

Rezultatele finale de la titularizare 2020 se afișează pe 11 august, la sediile inspectoratelor școlare județene și pe titularizare.edu.ro.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.