G4Media.ro

Titi Aur laudă circulația din Brașov: ”E cel mai bine sistematizat din…

Sursa foto: maurerimobiliare.ro

Titi Aur laudă circulația din Brașov: ”E cel mai bine sistematizat din întreaga țară la capitolul trafic” / ”În oraș s-au făcut marile bulevarde care au devenit și mai mari”

Deși traficul din Brașov pare un adevărat coșmar pentru cei mai mulți dintre șoferi și cel puțin la orele de vârf mașinile nu circulă, ci mai mult staționează în coloană, specialistul în conducere defensivă, Titi Aur, susține că orașul nostru este cel mai bine sistematizat din întreaga țară, relatează Agenția de presă Rador, care citează Radio Brașov.
Centura ocolitoare și sensurile giratorii par a fi adus Brașovului cel mai bun sistem prin care arterele de circulație nu sunt atât de aglomerate, față de alte orașe din România, precum București, Cluj, Iași sau Timișoara.
”În oraș s-au făcut marile bulevarde care au devenit și mai mari, dar au devenit foarte multe cu sens unic, ceea ce a creat un fel de sens giratoriu mare, dacă aș putea spune așa, sistematizat. Astfel Brașovul a devenit suportabil din acest punct de vedere, pentru că înainte de această sistematizare, dacă veneai dinspre Târgu Secuiesc și vroiai să te duci înspre Sighișoara sau înspre Sibiu, era aproape imposibil de trecut prin Brașov în zona gării și nu numai. Dacă voiai să mergi pe strada Lungă sau spre ieșirea înspre București, la fel, era nebunie, practic nu se putea trece”, a declarat pilotul Titi Aur.
Acum, aglomerația de pe străzile orașului, s-a mutat la ieșirile spre zona metropolitană, în comunele învecinate Brașovului, acolo unde s-au dezvoltat noi cartiere de locuit

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Deci liber la luat mașini, dragi brașoveni. Ce transport in comun, ce capitala verde a României? Si am auzit ca daca votați PNL-ul înapoi va pun si autostrazi suspendate