G4Media.ro

Tiraspolul anunță un atac cu cocktailuri Molotov asupra unui centru de recrutare…

Foto: Aleksey FILIPPOV / AFP

Tiraspolul anunță un atac cu cocktailuri Molotov asupra unui centru de recrutare și unui depozit de combustibil / Nu s-au produs victime

Un atac cu cocktailuri Molotov a fost semnalat vineri dimineață de către autoritățile din republica separatistă Transnistria, anunță RIA Novosti.

Sursele ziarului susțin că persoane necunoscute au încercat să incendieze biroul militar de înrolare și un depozit de petrol din zonă, cu ​​ajutorul cocktail-urilor Molotov. Incendiile au fost stinse rapid, nu au fost semnalate victime, transmite RIA Novosti.

Incidentele au avut loc dimineața devreme, în jurul orei 4. Un bărbat a aruncat un cocktail Molotov către depozitul de petrol, după care a fugit într-o mașină. Puțin mai târziu, două sticle au fost aruncate în biroul de înregistrare și înrolare militară, dintre care una a rămas blocată în gratiile ferestrei.

„Nu sunt pagube sau victime. La locul incidentului lucrează echipe de anchetă și operaționale, circumstanțele incidentului sunt investigate”, se arată într-un comunicat transmis de autoritățile din Tiraspol.

Fragmente de sticle și resturile unui amestec incendiar vor fi trimise spre examinare. Mașina cu care au fugit necunoscuții avea numere de înmatriculare străine.

În Transnistria este activ un cod roșu de alertă teroristă până în 25 mai, după ce a fost introdus la sfârșitul lunii aprilie, atunci când au avut loc o serie de atacuri asupra unor instituții militare și media.

Foto: Aleksey FILIPPOV / AFP

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Si ce ne intereseaza pe noi! Sa-si rezolve problemele singuri!

  2. Sunt tot aia trei de se dădeau cap in cap ca in Tom și Jerry când au tras cu Bazook-ile alea. Teroriști adevărați, nu te joci, e stare de asediu, trebuie sa intervină unchiul Vova neaparat sa pacifice și sa elibereze.

  3. La cat de deștepți sunt rusii nu as fi surprins sa fie numerele de înmatriculare rusești, proprietatea FSB.

    Sa zicem ca R Moldoveneasca Transnistreanasolicita sprijinul mamei Rusia.

    Daca nu au inventat teleportarea, va fi imposibil sa ajungă acolo. Mai ales ca sunt pe cale de a fi evacuați din sudul Ucrainei.

  4. Denumirea .corectă e: cockteil Molotov-Ribbentrop.

  5. Tovarăși ! Aveți o problemă care vă poate fi FATAȘĂ ! Păi nu aveți acolo ”forțe pacificatoare ” ? Dacă nu fac față cereți de la ONU !