G4Media.ro

Timișorenii din Deta, rugați să nu-și facă stocuri de alimente / Unele…

Sursa foto: Opinia Timișoarei

Timișorenii din Deta, rugați să nu-și facă stocuri de alimente / Unele magazine din Timiș au decis să limiteze achiziționarea de produse neperisabile

Reprezentanții unor magazine din Timiș au decis să limiteze posibilitatea de a cumpăra cantități mari de alimente neperisabile după ce cumpărătorii au început să-și facă stocuri, relatează Opinia Timișoarei.

Pe ușa de intrare a unui supermarket din Deta a fost postat un afiș prin care clienții sunt înștiințați de raționalizare, că uleiul și zahărul se vând doar în limita a 6 litri, respectiv 5 kilograme, de persoană.

„Din dorința de a asigura produse de baza tuturor clienților noștri, limităm achiziția acestui produs la 6 l pe fiecare bon fiscal„, stă scris pe un afiș pe care e înfățișată o sticlă de ulei.

Un al doilea afiș ilustrează o pungă de zahăr, iar alături este un text asemănător prin care se atrage atenția că se pot cumpără pe un bon doar 5 kilograme.

Guvernul de la Beijing a făcut apel la populație, în urmă cu câteva, să facă unele rezerve de hrană, după ce un anunț a fost postat pe site-ul Ministerului Comerțului. Acesta îndemna “gospodăriile să stocheze o anumită cantitate de produse de prima necesitate pentru a face față nevoilor zilnice și situațiilor de urgență”.

Mesajul acesta, combinat cu un exercițiu al autorităților din Austria, care pregătea populația pentru o posibilă pană de curent a indus teamă în rândul românilor, iar măsura luată de magazinele din Timișoara poate fi o consecință la aceasta.

Sursa foto: Opinia Timișoarei

Citește și

Fake news. Cum a pornit isteria unei pene de curent în Europa și cât de reală este o astfel de posibilitate

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

13 comentarii

 1. și în Popești Leordeni este pus acest anunț la casele de marcat în magazinele Profi

 2. Timisoara nu e totuna cu Timis.

 3. In articolul citat este vorba despre un magazin din localitatea Deta, Judetul Timiș. E o diferență intre timișeni si timișoreni.

  Astept articolul despre bucureștenii din Adunații Copăceni

 4. O abureala care sa deruteze populatia. Magazine care vor sa scape de marfa.

 5. Era painea pe cartea la Vaslui sau Alexandria, dar cimisorenii nu aveau cartele. Acum li se taie si lor caldura, ca sa intre si ei in randul lumii.

  • Pe principiul involutiv sa ii fie rau altuia , atunci mi-e bine mie. O gandire putin spus medievala, dar mioritica de altfel. Nu ai cum sa intelegi, iti raspundeam…dar pentru mine. Te simti inferior si probabil pe buna dreptate.

 6. Au sadit panica televiziunile PSD ptr a naste necesarul de “stabilitate”, adica guvern PSDist …
  Vechea strategie, reincalzita

  • Trebuie sa imi explici sa stiu sa aplic aceasta prisma a mintii tefeliste.

   Deci, sa recapitulam. Daca te convinge un pesedist de ceva, orice, ca iarba e verde, esti manipulat.

   Daca daca bagi in vena Fritzl, popo, cocacola sau ARN dezghetata, ai primit idei iluministe.

 7. E perioada din an in care se face mult alcool la sate. De aceea nu mai e zahar. Altii poate au luat-o pe ulei si de aceea e o limita si acolo :-)))

 8. Daca Bucuresti ar fi resedinta judetului Bucesti, atunci articolul ar trebui sa sune asa: „Bucestenii, rugati sa nu-si faca stocuri…”. Dar cel mai probabil ar fi desemnati „din provincie”.

 9. Recomandare pentru G4media…nu mai folosiți ca sursă de informare „Opinia Timișoarei”. Acel site este o combinație sinistră de România TV și Antena 3. Sunt specialiști în manipulare, dezinformare, știri trunchiate și răstălmăcite…

 10. Stocurile de alimente pe 3-6-12 etc. luni ar fi trebuit făcute acum cel puțin 18-24 luni în urmă.

 11. Pe principiul involutiv sa ii fie rau altuia , atunci mi-e bine mie. O gandire putin spus medievala, dar mioritica de altfel. Nu ai cum sa intelegi, iti raspundeam…dar pentru mine. Te simti inferior si probabil pe buna dreptate.