G4Media.ro

TikTok interzice o provocare cu mii de clipuri video. ”Îi încurajăm pe…

TikTok interzice o provocare cu mii de clipuri video. ”Îi încurajăm pe toți să fie prudenți, indiferent dacă sunt online sau offline”

Clipuri care au devenit repede virale, în care tinerii stivuiau lăzi de apă sau lapte în formă de piramidă, iar apoi încercau să treacă dintr-o parte în cealaltă, sunt interzise pe TikTok, rețeaua de socializare unde au fost lansate, anunță CNN.

TikTok a șters rezultatele căutării pentru hashtag-ul „milk crate challenge” și a explicat într-o declarație că motivul ține de descurajarea unei activități periculoase. „TikTok interzice conținutul care promovează actele periculoase și eliminăm videoclipuri și redirecționăm căutările către regulamentul nostru pentru a descuraja un astfel de conținut. Îi încurajăm pe toți să fie prudenți în comportamentul lor, indiferent dacă sunt online sau offline”, a spus un purtător de cuvânt citat de CNN.

O căutare a hashtagului în aplicație anunță că „nu s-au găsit rezultate” sau „această frază poate fi asociată cu un comportament sau conținut care încalcă regulile noastre”.

Oamenii care încearcă provocarea sunt răniți conform unui reportaj local, transmis în Statele Unite. Acest lucru a determinat un chirurg ortoped din Virginia să avertizeze împotriva cascadoriei, după ce sălile de urgență și personalul medical sunt copleșiți de pacienții cu Covid-19.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Ce mai contează o provocare în plus din moment ce tot tik tokul e plin de retarzi și de analfabeți.

  2. Cand apare vaccinul pentru tik-tok?