G4Media.ro

Taxele de școlarizare în principalele țări de destinație pentru elevii și studenții…

Taxele de școlarizare în principalele țări de destinație pentru elevii și studenții români: Niciun ban la facultăți scandinave, peste 100.000 de franci la licee din Elveția

Taxele de școlarizare la liceele și universitățile din principalele țări preferate de elevii și studenții români care pleacă în străinătate variază considerabil, iar maximele pot depăși 100.000 de euro pentru unele licee din Elveția, potrivit datelor furnizate de o companie de consultanță în educație. Principala țară de destinație pentru studenții români rămâne Marea Britanie, cu aproape 10.000 de studenți români înscriși în principal la programe de licență, potrivit cifrelor oferite de IntegralEdu și British Council.

IntegralEdu, organizatorul World Education Fair, târg ce va avea, începând de mâine, mai multe ediții în București și alte orașe din țară, a detaliat pentru EduPedu.ro taxele aplicate la universități și licee din țările preferate de tinerii români.

Taxe aplicate pentru învățământul superior

Potrivit sursei citate,, în Marea Britanie taxele de școlarizare, în mediul universitar, variază ușor – între 9.250 de lire sterline în Anglia și 9.000 de lire sterline în Țara Galilor.

Citește articolul integral pe EduPedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Taxele sunt negociabile.

  2. Dar raman la oferta actuala.

  3. Nu inteleg politica lor , doar o discutie acolo poate ajuta , nu mai comentez nimic.

  4. Deci ramanem cum era ieri.

  5. Titlul induce in eroare, comparati institutii de invatamant publice din Scandinavia cu cele private in Elvetia. Am facut liceul public cantonal in Elvetia si am platit sume modice semetriale pt comnsumabile, dar grosul era suportat de stat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.