G4Media.ro

Taverna Racilor din Cluj, închisă de ISU după doar o lună de…

Facebook, taverna racilor

Taverna Racilor din Cluj, închisă de ISU după doar o lună de funcționare / Nu avea autorizație de securitate la incendiu

ISU Cluj a decis să închidă Taverna Racilor din Cluj-Napoca, din cauza absenței autorizației de securitate la incendiu. În plus, în acest caz a fost aplicată și o amendă de peste 100.000 de lei, informează Monitorul de Cluj.

„În urma controalelor de prevenire efectuate premergător nopții trecerii dintre ani a fost controlat și localul amintit.

În urma verificărilor specialiștilor ISU Cluj au fost constatate deficiențe și încălcări grave ale cerinței de securitate la incendiu. Astfel s-a constatat că în spațiul respectiv nu existau instalații cu rol de securitate la incendiu, care erau obligatorii pentru numărul de clienți găsiți în momentul controlului, iar terasa construită adiacent spațiului din incinta complexului comercial nu deținea autorizație de construire.

În acest sens s-a aplicat o sancțiune contravențională de 105.000 lei și a fost aplicată măsura complementară de oprire a funcționării și de utilizare a spațiului respectiv”, a transmis ISU Cluj.

Omul de afaceri Paul Nicolau, zis Pescobar, a deschis restaurantul din Cluj-Napoca de Ziua Națională României, pe 1 decembrie 2023.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează