G4Media.ro

Tanczos Barna: România performează la toate capitolele şi este un stat membru…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Tanczos Barna: România performează la toate capitolele şi este un stat membru care poate emite pretenţii la orice funcţie a Uniunii Europene. Cred că şi pretenţia pentru funcţia de secretar general al NATO a fost o candidatură bine gândită

Senatorul UDMR Tanczos Barna a declarat, marţi, că România performează la toate capitolele şi este un stat membru care poate emite pretenţii la orice funcţie din UE, el precizând că şi pretenţia pentru funcţia de secretar general al NATO a fost o o candidatură bine gândită și nu crede că a fost exagerată, transmite News.ro.

”România performează la toate capitolele şi este un stat membru care poate emite pretenţii la orice funcţie a Uniunii Europene. România şi-a adus contribuţia din toate punctele de vedere la dezvoltarea Uniunii şi la crearea acestei stabilităţi. Sper ca atunci când se vor lua deciziile privind aceste funcţii, să se ţină seama de acest aspect. România poate să emită pretenţii la orice funcţie a UE”, a declarat senatorul UDMR, în emisiunea România Politică de la Prima News, despre negocierile pentru funcţiile din cadrul instituţiilor europene, după alegerile europarlamentare.

Despre portofoliul pe care ar trebui să âl negocieze ţara noastră, Tanczos Barna a spus că această funcţie poate fi ncepând de la comisarul pe apărare, orie poziţie care este în relaţie directă cu contribuţia României.

”Eu cred că şi pretenţia pentru funcţia de secretar general al NATO a fost o o candidatură bine gândită, nu cred că a fost exagerată. Vedem acum că lucrurile s-au schimbat puţin după negocierile cu Slovacia şi Ungaria, dar candidatura domnului Iohannis a demonstrat încă o dată că România este o ţară care înţelege fenomenele la nivelul UE şi poate să candideze la orice post, orice funcţie de conducere. Avem persoane pregătite, avem persoane cu experienţă, de ce nu?”, a comentat acesta.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

 1. Cum si faptul ca UDMR a luat mai multe voturi decat acum 4 ani, a fost o chestie bine gandita. Un partid satelit nu trebuie suparat, caci ajuta la țanc, cand te certi cu celalalt frate.

  De altfel nu e chestionabil nici ca au luat voturi in judete ca Olt sau Giurgiu.

  Iar declaratia de acum a lui Barna nu face decat sa multumeasca pentru voturile alea.

 2. UDMR a primit si el din procentele furate ca sa treaca pragul si acum spune ca suntem performanti. Chiar UDMR era surpins ca a primit mii de voturi intro localitate cu cateva sute de persoane cu drept de vot.

 3. Iata ca si limba maghiara poate sa devina catifelata!
  Ma tem ca prietenul Orban i-a tras-o dulapului naiv! Orban, dupa ce si-a vazut prietenii udemeristi ca au trecut pragul, i-a intors spatele lui Iohannis.
  In plus, cred ca lui Orban ii trec acum prin cap ganduri de marire in Romania, dupa ce a vazut ca are sustinere puternica la Videle!