G4Media.ro

Surse: Poliția a sesizat Curtea de Apel cu privire la extrădarea lui…

Surse: Poliția a sesizat Curtea de Apel cu privire la extrădarea lui Mazăre. Fostul primar al Constanței era în Madagascar cu iubita lui, Roxana Mihalache

UPDATE 20.07: Ministrul interimar al Justiţiei, Ana Birchall, a declarat, miercuri, că Ministerul Justiției poate să demareze procedurile legale în vederea extrădării fostului primar Radu Mazăre numai după ce primeşte de la Curtea de Apel Bucureşti o decizie că sunt îndeplinite condiţiile pentru extrădare.

„Vă pot confirma că, astăzi, Ministerul Justiţiei a primit la ora 17,34 o informare de la Biroul Interpol, prin care se confirmă că domnul Mazăre a fost arestat provizoriu, în data de 8 mai, în Madagascar. Vreau să precizez că, în conformitate cu prevederile Legii 302/2004 privind cooperarea judiciară în materie penală, Ministerul Justiţiei poate să demareze procedurile legale în vederea extrădării, în baza atribuţiilor care îi revin, numai după primirea de la instanţa competentă a încheierii prin care se constată că sunt îndeplinite condiţiile pentru extrădare. Noi aşteptăm documentele de la instanţa de judecată. Ministerul Justiţiei este pregătit. Noi nu putem să demarăm nicio altă procedură, în baza atribuţiilor care îi revin ministerului conform legii, decât după ce primim această încheiere. (…) Voi informa opinia publică în mod transparent cu privire la toate măsurile legale care vor fi dispuse în această cauză”, a spus Birchall, într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV, transmite Agerpres.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Poliția Română a sesizat Curtea de Apel București cu privire la arestarea lui Radu Mazăre în Madagascar, au declarat pentru G4Media.ro surse din poliție. Curtea de Apel urmează să analizeze dacă sunt întrunite condițiile extrădării.

Ulterior, Curtea de Apel va informa Ministerul Justiției, care o să trimită către Madagascar cererea de extrădare. Ulterior, autoritățile de acolo se vor pronunța cu privire la acestă cerere.

Când a fost prins de poliția din Madagascar, Radu Mazăre era cu iubita lui, Roxana Mihalache, potrivit surselor citate.

Foto: Ziua de Constanța

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. E PSD-ist?…atuncea uită şi de ăsta cum a uitat Tudorel de ungurul ăla de nimeni nu s-a mai interesat de el ca sa nu ne amintim de Ghiţă. Tudorele cam multe ai uitat să faci în mandatul tău deci bănuim că s-au adunat atâtea de o să îţi treacă cheful de politica când o să afli care e preţul.
    Dacă era PDL-ist nu era nici o problemă că nu e de interes mare mai ales că sunt pe ultima sută de metri şi de gaşca Basistă nu mai e nevoie mai ales că mulţi au câte un ghimpe împotriva lor iar după ce SRI a devenit sursă de bârfe şi instituţiile de justiţie sunt deschise pentru toţi să arunce câte o ochiadă să vadă cine le-a cam tras-o mulţi au fost lămuriţi.
    Am uitat, repede că vin alegerile iar cu preţul corect puteţi încă să mai trageţi câte un ochi să vedeţi cine va tras-o pe la spate mai ales că mulţi staţi toată ziua lângă astfel de preteni…FUGUŢA CĂ MULŢI VEŢI FI SURPRINŞI!

  2. Unii speră o lege că trebuia la proces să fie completul de 12 judecători.

  3. Nu cred in arestarile de miercuri seara.Trebuie sa fie o facatura.Mazare a vazut ca prietenii lui care au primit ani grei de puscarie,stau numai 2-3 luni la racoare. De ce nu ar face si el la fel. Apoi va fi liber sa faca afaceri si sa circule lejer prin Europa.Averea-i va ramane neatinsa daca Dragnea va da o ordonanta de urgenta cu dedicatie pentru averea lui. Garantez ca in maxim 2 ani il veti vedea din nou pe Mazare scufundat intr-o cada cu o jurnalista la Antena 3 sau cu zmeul la Mamaia.In doi ani ne va da lectii de vitejie si demnitate apoi ne va certa ca a facut 2 luni de puscarie pentru un popor de prosti.

  4. Vorbiti cu Tiriac, sa porneasca avionul. Ca numai asa poate fi adus, stim bine.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.