G4Media.ro

SURSE: Patronul de la Ferma Dacilor le-a declarat procurorilor că a ridicat…

Sursa foto: Inquam Photos / Ovidiu Micsik

SURSE: Patronul de la Ferma Dacilor le-a declarat procurorilor că a ridicat pensiunea pe locul unui grajd, fără autorizație de construire. A decis să facă pensiune după ce planurile pentru o fermă bio au fost date peste cap de vulpile care i-au mâncat 1.000 de păsări

Cornel Dinicu, patronul real de la Ferma Dacilor, a declarat la audieri în fața procurorilor că ”autorizația de construire nu putea fi niciodată obținută din cauza sistemului greoi și a oamenilor de la Primărie și Consiliul Județean”, potrivit informațiilor G4Media. El a mai spus că a construit pensiunea, fără autorizație, în clădirea unde fusese un grajd.

El a dat declarații în dosarul deschis de procurorii prahoveni după ce pensiunea Ferma Dacilor a ars la finalul anului trecut, iar în incendiu au murit opt persoane cazate aici.

Dinicu se află în arest preventiv, ca urmare a unei hotărâri judecătorești.

Patronul pensiunii a declarat în fața procurorilor că a luat ”toate măsurile necesare pentru împiedicarea acestui dezastru”. El a spus că a început demersurile in vederea obținerii autorizațiilor ISU și toate celelalte autorizații de funcționare.

Dinicu le-a explicat că a luat decizia să construiască o pensiune după ce planul inițial de a deschide o fermă bio a fost dat peste cap după ce ”vulpile mi-au mâncat 1000 de păsări”.

”De când am deschis ferma, respectiv in anul 2011, am depus documente pentru autorizare electrica, autorizare ISU am solicitat târziu după ce a fost efectuat un control de către lucrătorii de la ISU in anul 2019. În ceea ce privește autorizația electrica, arat ca ne-am racordat la curent incă din momentul in care am săpat pentru ferma respectiv branșarea curentului electric pentru funcționare, branșarea fiind efectuată de către lucrătorii de la Electrica. Cu siguranță au existat un plan și o autorizație in acest sens pentru fermă, respectiv pompa de apa. Ulterior nu am mai obținut niciun fe! de alta autorizație, deși am cerut in repetate rânduri mărirea puterii”, a declarat Dinicu.

Procurorii îl acuză pe Dinicu că a permis funcționarea pensiunii fără nici un fel de autorizație.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Vedeți ca este nevinovat?!

    Putem să jur ca este nevinovat de când am auzit ca este apropiat al șefului Direcției de Informații a Armatei.

  2. ca sa iti manance vulpile 1000 (o mie) de pasari, inseamna ca ai avut si o gradina zoologica pe langa ferma de pasari… care, probabil, era complet robotizata, iar robotii credeau ca vulpile vin sa faca psihoterapie cu gainile…
    omul delireaza iar o Romanie intreaga se uita in gura lui.

  3. El este românul adevărat: eludează legea, se bazează pe pile și relații, obține bani de la stat, drept compensații, tot el se plânge că „statul” nu-l lasă să facă ce vrea și cum vrea. În rest, nicio vină nu are! Este curat ca lacrima!