G4Media.ro

Surse: Maria Manea și Sorin Ion au fost validați de liderii PNL…

Surse: Maria Manea și Sorin Ion au fost validați de liderii PNL ca secretari de stat în Ministerul Educației. Gigel Paraschiv lipsește de pe lista propunerilor votate în BPN

Liberalii Maria Manea și Sorin Ion au fost validați astăzi, 13 februarie 2021, în Biroul Politic Național al PNL, ca secretari de stat la Ministerul Educației, potrivit surselor Edupedu.ro. La Ministerul Cercetării și Digitalizării, liderii liberali l-au validat ca secretar de stat pe comunicații pe Alexandru Bologan. Potrivit acelorași surse, Gigel Paraschiv, secretar de stat pe învățământul superior de 9 ani și apropiat al ministrului Sorin Cîmpeanu, a lipsit dintre numele propuse pentru a ocupa în continuare poziția de la Minister.

Următorul pas, procedural, este ca premierul Florin Cîțu să îi numească în pozițiile de secretari de stat pe Maria Manea și Sorin Ion, care au fost validați de BPN. Pe pozițiile rămase libere urmează o nouă ședință a conducerii PNL.

Biroul Politic Național (BPN) este format din liderii de la centru și din teritoriu și s-a reunit astăzi, 13 februarie 2021, începând cu ora 11:00, în format online, pentru a valida persoanele propuse de organizațiile județene pentru funcțiile de prefecți și secretari de stat.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.