G4Media.ro

SURSE: Directorul de la Metrorex pe care PNL l-a pus șef va…

SURSE: Directorul de la Metrorex pe care PNL l-a pus șef va fi revocat după nici două luni de la numire. Revine Mariana Miclăuș

Laurențiu Trușcă, directorul general interimar al companiei Metrorex, ar urma să fie revocat astăzi de la conducerea metroului, la nici două luni de la numirea în funcție, potrivit unor surse Economedia.

Laurențiu Trușcă, specializat în comerțul cu carburanți, a fost pus șef la metrou de PNL pe 17 noiembrie 2021, în mandatul ministrului Dan Vîlceanu (interimar), fără a avea o minimă legătură cu domeniul feroviar. De altfel, Trușcă și-a luat licența la o Universitate privată la 45 de ani după cum Economedia a dezvăluit aici.

Consiliul de Administrație Metrorex convocat în această dimineață ar urma să decidă revocarea lui Trușcă, numit pentru un mandat de 4 luni cu posibilitatea de prelungire și numirea unui nou director general, tot interimar.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

 1. Ii gasiti CV-ul cucoanei pe site-ul metrorex. Nu sunt deloc impresionat. Ar fi trebuit gasit cineva priceput la exploatare, nu la miloaga dupa bani. Cu asta nu va fi metroul eficient niciodata.

  • … intre 1981 si 1991 a dat la saiba ca montator SCB. Deci ASE-ul l-a facut la FF probabil, ca parca „Planificare si Cibernetica Eonomica” nu avea seral (nu sunt sigur), iar la zi clar ca nu a facut facultatea! Dupa care s-a „lustruit” cu un „Athenaeum”. M-ar mira ca hoashka asta sa nu fi avut un tatic cu ochi albastri si cu insigna sub rever!

  • Rotirea cadrelor la bolșevici.

 2. Psd se insurubeaza in toate institutiile.Vai de capul nostru!Ei fura in ,noi dormim!

 3. Coerența politicii mioritice: un pas inainte, doi înapoi!

 4. PNL a înghețat din toamnă. de când cu trădarea. De-aia se pi.șă PSD pe ei, să-i mai dezghețe

 5. CAT NE COSTA „AMBITIILE” POLITICE ALE gabrielei firea ?
  CAT NE COSTA INTERESELE CLANURILOR DIN SPATELE EI ?

 6. Abia atunci cand decidentii politici vor decide cu adevarat sa trateze companiile de stat asemeni celor din privat, cu urmarirea profitului/investitii/restructurari etc, abia atunci acestea vor deveni functionale si vor servi cum trebuie cetateanul. Pana atunci…

 7. „INVIE” SI radoi ?