G4Media.ro

„Sunteți cretini?” Șeful Daghestanului, după ce în Derbent toți bărbații au fost…

captura telegram

„Sunteți cretini?” Șeful Daghestanului, după ce în Derbent toți bărbații au fost chemați la biroul de încorporare

Șeful Daghestanului, Serghei Melikov, a trântit cu telefonul pe masă și și-a numit subalternii „cretini”, în cadrul unei reuniuni a Consiliului de Securitate al republicii, potrivit site-ului Meduza.

Șeful regiunii a avut această ieșire după ce în orașul Derbent au început să circule vehicule care, prin difuzoare, au îndemnat „toți cetățenii de sex masculin să se prezinte de urgență la comisariatul militar” cu pașaportul și legitimația militară. Administrația din Derbent a declarat că notificarea a fost organizată „la cererea biroului militar de înregistrare și înrolare prin intermediul vehiculelor de apărare civilă și de gestionare a situațiilor de urgență”.


În videoclipurile de la Consiliul de Securitate din Daghestan, care au fost distribuite prin canalele Telegram, Melikov își aruncă telefonul pe masă și își înjură subalternii.

„Cum poate comisarul militar din Derbent să trimită oameni cu un astfel de text? „Către toți cetățenii de sex masculin din orașul Derbent”… Spuneți-mi voi ce fel de idioți sunt aceștia, *****! „Toți cetățenii de sex masculin trebuie să se prezinte de urgență la comisariatul militar, să aibă la ei o legitimație militară”. Ce sunteți voi, cretini, ***, nu? Cine i-a autorizat să circule prin oraș? Asta nu este altceva decât răspândirea de informații false”, a spus el.

Pe canalul său de Telegram, Serghei Melikov le-a cerut iertare locuitorilor din Derbent și a promis că cei responsabili vor fi pedepsiți. „Fă un prost să se roage la Dumnezeu, se va răni la frunte! Este vorba doar despre o decizie ciudată luată în Derbent”, a scris Melikov. El a calificat decizia de a invita oamenii la birourile de înregistrare și înrolare militară cu ajutorul difuzoarelor drept „o șmecherie” și „o prostie totală”.

După începerea mobilizării în Daghestan, au avut loc proteste în masă împotriva înrolării. În 29 septembrie, soția și consilierul muftiului din Daghestan i-au cerut președintelui rus Vladimir Putin să nu-i înroleze în armată pe locuitorii republicii timp de șase luni.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

3 comentarii

  1. Cum adica ?
    Seful si rudele lui trebuie sa se inroleze ?
    Trist

  2. Conform știrilor, Ucraina a ocupat Rusia și l-a luat prizonier pe Putin. Zel.e a devenit noul președinte al Rusiei.