G4Media.ro

Steve Bannon, creatorul unei mișcări populiste anti-UE, va lucra cu Viktor Orban…

Steve Bannon, creatorul unei mișcări populiste anti-UE, va lucra cu Viktor Orban pentru europarlamentare

Steve Bannon, fostul strateg politic al lui Donald Trump și creatorul unei mișcări populiste anti – UE, a anunțat că va colabora cu partidul premierului maghiar Viktor Orban în alegerile europarlamentare din 2019, transmite Reuters.

”The Movement”, organizația pusă pe picioare de Bannon în Europa, are ca scop declarat slăbirea Uniunii Europene și întărirea poziției statelor membre.

Bannon, creatorul unei doctrine anti-globaliste, a anunțat într-un interviu pentru radioul RTL că a vizitat deja Budapesta de câteva ori și a discutat cu Viktor Orban și consilierii acestuia, întâlniri care nu au fost făcute publice până acum. ”Dacă aș putea, aș stabili cartierul general al The Movement în Budapesta, dar, din păcate, nu e foarte practic”, a spus Bannon.

Orban, aflat într-un prelungit conflict cu Bruxelles-ul, a salutat la începutul anului apariția mișcării lui Bannon și a spus că e timpul ca ideile conservatoare să se impună în Europa, în detrimentul valorilor liberale, mai scrie Reuters.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Sa nu-si faca nimeni griji, The Movement va avea de fapt un sediu regional, nu formal, la Budapesta. Si va aduce in clocot multe subiecte in statle vecine Ungariei. De la amaratii de ucraineni care au alegeri in februarie la anul, pana la vecinii vecinilor, a se vedea ce e la Chisinau.
    De Serbia nu mai vorbim.
    La noi se ocupa Daddy, ca l-a pus Bannon via Orban country manager de mult.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.