G4Media.ro

Stațiunea Sunny Beach de pe litoralul Bulgariei s-a deschis oficial, cu reduceri…

Sursa foto: www.jet2holidays.com

Stațiunea Sunny Beach de pe litoralul Bulgariei s-a deschis oficial, cu reduceri la umbrele și șezlonguri / Primii turiști așteptați în stațiune sunt români și polonezi

Pe 1 iunie, cea mai mare stațiune de pe litoralul bulgăresc, Sunny Beach, a dat startul sezonului estival cu 20% dintre hoteluri deschise și o plajă gata să primească turiștii, transmite BNR, citată de Rador.

Prețul umbrelelor și șezlongurilor din stațiune a fost redus cu 50%, variind între 4,50 leva (circa 2,25 euro) și 5 leva (2,50 euro).

Primii turiști așteptați în stațiune sunt români și polonezi.

„Pe 15 iunie, așteptăm primul zbor charter din Olanda, iar pe 17 iunie, din Belgia. Deși doar 20% dintre hoteluri sunt deschise în prezent, previziunile pentru această vară sunt că vor fi deschise majoritatea hotelurilor din Sunny Beach”, a declarat Teodor Pastarmadjiev, membru al Consiliului de Administrație al Uniunii Proprietarilor din stațiune.
Operatorii turistici solicită renunțarea la testele PCR pentru turiștii ucraineni, precum și pentru alți turiști de pe piața estică.

De la 1 iunie 2021, în Sunny Beach intră în vigoare regimul și condițiile necesare pentru buna desfășurare a sezonului estival. Accesul în stațiune se efectuează prin nouă puncte de control. Parcarea în zona albastră din complexul Sunny Beach se va plăti după 1 iunie cu un preț de 2 leva pe oră (circa 1 euro). Anul acesta, locurile de parcare din zona albastră au fost mărite la 1.100, cu 100 de locuri noi.

Sursa: BNR / Rador

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Bravo lor , la noi e tara obsedatilor de covid.

  • Te opreste cineva sa nu te duci la mare? Noi nu avem comunicate din astea de presa pt ca oricum statiunile sunt supraglomerate iar romanii accepta mai usor scuipatul din ciorba de la noi.

  • iar la ei e tara inconstientilor care mor pe capete.

 2. Bulgarii stiu să își atragă turiștii prin calitate serviciilor și a prețurilor. Anul ăsta foarte mulți turiști își vor petrece concediile peste hotare.

  • Sunt convins ca toata floarea Europei va fi in vacanta in Bulgaria.
   Vorbiti sa nu adormiti…..
   Toti aia vaccinati din Europa vor invada Bulgaria!

  • Unul dintre ei sunt si eu. 😊 ❤️ 😍 😍

 3. Ma … pe ele de sezlonguri, mie-mi place pe nisip. Dar nu mai ai loc de gogosari, toti pe sezlonguri.

 4. Vacanta e atunci cand mergi undeva fara stress. Nu vad cum ar putea fi o vacanta cu programare la plaja. Bulgaria e la o ora de Mamaia.