G4Media.ro

Statele Unite, Kosovo, Israel, Muntenegru, Liban şi Macedonia de Nord, scoase de…

Statele Unite, Kosovo, Israel, Muntenegru, Liban şi Macedonia de Nord, scoase de UE de pe lista țărilor sigure pentru călătorii

Guvernele Uniunii Europene (UE) au convenit luni să înlăture SUA şi alte cinci țări de pe lista UE a statelor sigure pentru călătorii, ceea ce înseamnă că vizitatorii din aceste ţări probabil se vor confrunta cu restricţii mai aspre, precum teste şi perioade de carantină, transmite Reuters.

Kosovo, Israel, Muntenegru, Liban şi Macedonia de Nord au fost şi ele scoase de pe lista ţărilor sigure pentru călătorii.

Rolul listei este să unifice regulile de călătorie în blocul comunitar, deşi nu este obligatorie pentru statele individuale ale UE, care sunt libere să-şi stabilească propriile politici la frontiere.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  • Da! Tara %% vaccinata! Voi astea vaccinătii va simțiți bine? Poate, dar e chestiune de timp și o sa va mirați de anumite boli pe care o sa le aveți!

 1. Ai vazut tu un vaccin 100% eficient? Nu exista! Asta e, mai bine sa ai vaccin si sa ai sansa mai mica sa dezvolti forme grave. Nu vrei vaccin, stai acasa!

 2. Israel? De ce să mă vaccinez cu ceva ineficient? N are nici un sens

 3. Adică SUA si partenerii ei. Mai rămâneau Polonia și Romania, dar sunt membre UE. Sa ne fereasca Domnul de popoarele care ascultă de un singur lider si care primesc ordine de la un singur centru. Libertatea in Europa are suferit in aceste zile.

 4. Adică SUA si partenerii ei. Mai rămâneau Polonia și Romania, dar sunt membre UE. Sa ne fereasca Domnul de popoarele care ascultă de un singur lider si care primesc ordine de la un singur centru. Libertatea in Europa are suferit in aceste zile…

 5. @George.
  Hahahahaha.
  Ce nostim ești !