G4Media.ro

Starul MMA Conor McGregor este acuzat de viol / Ar fi agresat…

Sursa Foto: Facebook/ Conor McGregor

Starul MMA Conor McGregor este acuzat de viol / Ar fi agresat sexual violent o femeie, în interiorul unei băi pentru bărbaţi, la un meci NBA

TMZ, site de știri din cadrul Fox Corporation, susţine că a obţinut copii după scrisorile trimise de un avocat către Conor Mc Gregor, echipa Miami Heat şi NBA, informează News.ro.

Conform acestor scrisori, trimise de către avocatul Ariel Mitchell, incidentul s-a petrecut imediat după meciul al patrulea al finalei NBA, de la Miami, din Kaseya Center, unde Denver Nuggets s-a impus cu 108-95 în faţa lui Miami Heat.

McGregor a făcut parte din spectacolul construit în jurul meciului, luând parte la show şi stând chiar lângă teren.

Avocatul Ariel Mitchell îl acuză însă că mai târziu, în cursul serii, a agresat sexual violent o femeie, în interiorul unei băi pentru bărbaţi. Mitchell susţine că McGregor a fost ajutat de oamenii de securitate angajaţi de NBA şi de Miami Heat, care au forţat-o pe femeie să intre în toaleta respectivă, unde se afla deja McGregor.

După ce a reuşit să scape de McGregor, femeia s-ar fi dus la poliţie, une a raportat agresiunea, apoi a căutat un avocat. În scrisorile trimise, avocatul Ariel Mitchell spune că victima caută să stabilească înţelegeri cu NBA, Miami Heat şi Conor McGregor, nedorind să se ajungă la litigii.

Reprezentanţii lui McGregor au declarat într-o declaraţie făcută joi dimineaţa că „Acuzaţiile sunt false. Domnul McGregor nu va fi intimidat”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...