G4Media.ro

Spitalul Județean Sibiu revine la conducere civilă: Florin Neag, fost administrator public…

Spitalul Județean Sibiu revine la conducere civilă: Florin Neag, fost administrator public al județului, a fost numit manager interimar

Conducerea Consiliului Judeţean Sibiu a numit un nou manager interimar la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, acesta fiind, începând de luni, Florin Neag, fost administrator public al judeţului, relatează Agerpres.

Mandatul lui Constantin Marinel Vlase a încetat, iar numirea unui nou interimar s-a făcut printr-o dispoziţie a preşedintelui Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean.

„Noul manager interimar al Spitalului Judeţean Sibiu îşi poate desfăşura activitatea până la revocarea unilaterală din funcţie, dar nu mai mult de 6 luni de la data numirii. În acest context, începând cu data de 12.01.2021, prin Dispoziţia Preşedintei CJ Sibiu, funcţia de administrator public al judeţului Sibiu va fi exercitată de domnul Adrian Cosmin Bibu, pe o perioadă de 6 luni”, se arată într-un comunicat de presă al Consiliului Judeţean.

De asemenea, conform sursei citate, Adrian Bibu s-a suspendat din funcţia contractuală de director al Serviciului Public Sala Transilvania Sibiu, funcţia urmând să fie exercitată cu caracter temporar de către Marian Alin Secetă, consilier juridic în cadrul instituţiei.

Medicul militar Constantin Vlase a fost numit, în 20 noiembrie 2020, manager interimar la Spitalul Județean Sibiu. La acea dată, municipiul Sibiu şi localităţile Cisnădie, Mediaș, Avrig, Orlat, Tălmaciu şi Şelimbăr erau în carantină din cauza epidemiei de COVID. La jumătatea lunii noiembrie, rata de incidenţă în municipiul Sibiu s-a situat la nivele de 13 sau 14 la mia de locuitori, fiind cea mai mare înregistrată într-un municipiu reședință de județ.

Sursa foto: Facebook SJU Sibiu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.