G4Media.ro

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ”Grigore Alexandrescu” va primi și bolnavi…

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ”Grigore Alexandrescu” va primi și bolnavi COVID adulți

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ”Grigore Alexandrescu” va primi și bolnavi COVID adulți, purtătorul de cuvânt al instituției medicale, Raluca Alexandru, confirmând,  joi, că spitalul este pregătit pentru un asemenea scenariu.

„Suntem pregătiți să dăm tot suportul autorităților. Spitalul nu este al nostru, nu este al managerului, este al țării. Suntem pregătiți să primim pacienți. Deocamdată nu avem adulți în spital. Putem să punem la dispoziție paturi cu oxigen” a declarat Raluca Alexandru, pentru G4Media.ro.

Întrebată câte paturi poate să aloce spitalul pentru adulții bolnavi de COVID, Raluca Alexandru a spus că ”deocamdată se discută cu DSP, dar, fiind un spital pavilionar, se pot face ușor circuitele”.

Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “Grigore Alexandrescu” este cel mai vechi spital pentru copii din România. În spital funcţionează 10 secţii clinice şi numeroase compartimente medicale, 19 departamente însoţitoare şi 17 ambulatorii de specialitate.

Sursă foto: spitalulgrigorealexandrescu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Stai sa vezi acum scandal cu parintii …

 2. Aaaa, circuite separate. Asa mai vorbim bobita.

 3. la mosii cu proteze nu s-a putut decat cu scandal, dar pe bietii copii de ce ii lasati fara un spital dedicat… Copiii nu mai sunt viitorul…

  • Urmează maternitățile mai rasarite, ca sa pună mana pe aparatură si sa forțeze femeile sa nasca fie acasa, fie la privat

 4. Toata planeta: 10 cazuri de covid simptomatic intr-un an si jumatate, la 3 miliarde de copii sub 10 ani.

  Romania: declaram cel mai mare spital de copii din tara spital pediatric covid.

  • mai citeste o data, nu e asa greu…

   „Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ”Grigore Alexandrescu” va primi și bolnavi COVID adulți…”

  • Nu comentam schimbarea de azi. Articolul da de inteles ca pediatrii bucuresteni o frecau la rece, in cel mai mare spital de copii din tara, pe motiv ca vor veni copii muribunzi din clipa in clipa. Schimbarea vine la 10 luni dupa studiul care gasise zero copii cu covid, chiar si asimptomatici, dupa testarea a 6% din populatia Islandei. In astea 10 luni, au murit vreo cativa pensionari din lipsa de oxigen.

   Asta inseamna sa fii condus de Moldovean, cea care punea botnita pe fotbalistii de pe teren.